Sommarplaner

Jag älskar att alltid ha något att se fram emot som resor, underbara , avkopplande spa eller en middag på något mysigt ställe, vill gärna ha något mysigt inbokat lite då och då för att längta och drömma mig bort.

Jag fastnade genast i planeringsstadiet när jag såg Campadres senaste kampanj

Sommarens resa får gärna gå till Florida och Miami och jag sitter just nu och kollar på boenden och hittade det här underbara hotellerbjudandet på SLS Brickell i Miami

Bildresultat för sls brickell hotel miami

Rummen är designade av legendaren Philippe Starck och har en modern möblering och pastellrosa väggar, ungefär som ett dockskåp i verklig storlek och av den hippare varianten.

Spa och bästa läge på South Beach.

Jag har hittat bra flygbiljetter men sitter fortfarande och kollar boenden och väljer mellan att hyra hus eller lyxa på hotell.

Men innan dess tänkte jag hinna med lite avkopplande små resor och såg att Campadre även hade en kampanj till Vann Spa som jag har på min to do/åka till lista

Har ni något roligt/härligt att längta till?

Just nu längtar jag till fredagsmys.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. En resa är alltid trevlig att se fram emot. Vi har London inbokat i vår och i sommar Puerto de Sóller. Sedan ska jag ta en tur till Stockholm också. Dessutom har vi två jämna födelsedagar som ska firas under våren så jag hoppas på mycket trevligheter. Till USA hade jag gärna åkt men vi har svårt med hundvakt mer än en vecka så just nu blir det inte…

    Kram

  2. Härligt med resor att se fram emot! Jag ser fram emot vår husbilsresa till central- och östeuropa som jag verkligen hoppas blir av!!! PS Har Google en bildbank?

  3. Vi åker till thailand 2 v i mars !
    Men florida står även på min önskelista igen…
    ( Hade det inte varit för husbygget så hade vi åkt redan nu i sommar igen, men nu får det nog tyvärr vänta lite… )
    Åker ni till florida får ni absolut inte missa Key West, det är det bästa-BÄSTA !!
    Kram

  4. Å fint! Gillade Florida mycket! Kolla in airbnb. Vi hyrde en toppenlägenhet ett kvarter från stranden på south Beach som blev mycket billigare än hotellrum då vi var 4 vuxna. Vi åker till Minneapolis i maj då vår dotter tar studenten där. Sen tror jag det blir mycket golfresande i sommar, jag är ju en rookie men finns massa fina resor att göra i den världen 😀 Kram

  5. Jag var på Vann Spa för några år sen, tyvärr var det barnvecka då pga skollov så det var både kanonkulor och skrik/tjo o tjim i bassängen av föräldrar och barn…en riktig nitlott när man är på spa tycker jag som åker på spa för lugn och ro. Så kolla det där noga! Men annars var det ett mysigt spa, rekommenderar det. (Men Falkenberg är ändå min favorit 😉)
    kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *