På fredagar vill man ju ha något extra gott, ofta blir det tacos eller hämtmat för oss.
Förra helgen gjorde jag tortillapizza med getost, salami och pinjenötter, så gott, kommer jag definitivt att göra igen.
Santa Maria har färdiga tortillabottnar och pizzasås sen är det bara att lägga på vad man gillar.
Barnen ville bara ha skinka och ost .
Chevrepizza
- Värm ugnen till 250 C
- Stryk på pizzasås eller tomatpure,krydda med italiensk salladskrydda
- Skiva getosten i ca 5 mm tjocka skivor och fördela över tortillabröden och lägg på lite stark salami
- Hetta upp en stekpanna och rosta pinjenötter under omrörning tills de är gyllenbruna. Fördela pinjenötte över varje pizza och grädda i ugnen i ca 6-8 minuter. Pizzorna är klara när osten har fått färg.
- Ta ut pizzorna och ringla över honung.
Vad har ni för fredagsfavorit?
kram Diana
Så gott det lät fast jag hade valt en annan ost… Pizza är sällan fel och Tacos äter vi gärna. Smidigt att göra det relativt lätt för sig om arbetsdagen varit lång.
Kram och ha en bra hemresa
Mums vad gott kram
Så gott! Vi gör det ofta 🙂 O älskar det! Kramar
Har testat dessa bottnar och är helt okej.
Kram mamma c
Det lät gott kram
Det där lät gott! Vi slog till på en riktigt god pizza i går från mitt favvo-pizza-hak, mumsfillibabba!!
Kram J