The Amsterdam Sneaker (Reklamsamarbete Med KLM)

Har ni varit i Amsterdam? Jag jobbade ju för ett holländskt företag för några år sedan och var där ganska ofta, minst varannan månad.

Älskar den staden, så otroligt vacker och allra lättast tar du dig runt till fots, att promenera runt kanalerna och hitta dom där små mysiga cafeérna som bara är ett hål i väggen är alldeles underbart.

Finns så otroligt mycket att se och upptäcka i Amsterdam, en sak man inte får missa är Anne Franks hus, så spännande att se när man har läst boken, men ett tips är att vara ute i god tid när dom öppnar för köerna blir långa senare på dagen.

När man promenerar sisådär 20-30 000 steg om dagen då behöver man bekväma skor, det har KLM tagit fasta på  och tagit fram sin alldeles egna sko -the Amsterdam Sneaker för dig, perfekt för långa promenader och optimerad för att upptäcka staden i. Köp resa och vinn skon här: amsterdamsneaker.klm.com

Spana in videon här:

Sponsrat inlägg i samarbete med KLM, detta inlägg är reklam men mina egna åsikter

Har ni varit i Amsterdam?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

3 Comments

  1. Ja, det har jag varit många gånger. Syster min arbetade och bodde där under ett antal år. En mycket mysig och fin stad!

  2. Kanske man ska en weekend där till sensommaren för just nu är det fullt på att göra listan. Men ja, Amsterdam låter lockande

  3. Jag gillar Amsterdam men inte min man. Han gillar inte städer med för mycket folk. Jag gillar kanabåtarna vilket jag rekommenderar starkt att ta sig fram med=) Jag har varit även i Anne Frank’s hus. Som du säger bör man vara där i tid. Vi har ju bott i Holland i två år så vi har sett mycket. Mycket annat än Amsterdam. Holländare är ett vänligt folk!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *