Familjens Kelgris

Att ha hund är så mysigt, nu har lilla Saga hunnit fylla 2 år och hon är fortfarande lika busig och lekfull.

Hon är en riktig liten kelgris som helst sover under täcket hos mig , när det blir för varmt hoppar hon ner i sin korg och bäddar runt.

Hon är en blandning mellan Chihuahua och Japanese chin och världens sötaste.

Hon gillar att pussas och att spela fotboll.

Om hon får välja äter hon helst skinka och hundben med kyckling, hundmat är sådär tycker hon och går ner i nödfall…

Vi har ju även en katt som hon älskar att jaga runt och hänga i öronen, som tur är vet han var han ska befinna sig så hon inte kan få tag på honom..

Hon gillar helst när hela flocken (familjen) är samlad och ligger oftast på fönsterbrädan och halvsover och väntar tills alla har kommit hem, då som först är hon nöjd.

Har ni något husdjur?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

 1. Nej, inte längre, men jag har haft i nästan hela mitt liv. Hund (strävhårig tax) när jag var liten. Min morfar o mormor hade både hund och katt. Sedan i mitt vuxna liv har vi haft schäfrar som gubben tävlade bruks med. Söta bilder på er lilla fyrbenta familjemedlem.
  Kram Mamma C

 2. Hej Diana,
  Hundar är ett underbart inslag i alla familjer! Jag har fått växa upp med hundar, både pappas jakthundar och senare Golden Retrivers. Mina egna barn har också fått växa upp med hundar, schäfrar, och vi köpte våran första schäfer ett par år innan vår äldsta dotter föddes. Barn får lära sig hänsyn och repekt gentemot djur som sedan spiller över på annat i livet .

  Vad fin du blev i håret. Det är lite sådant som att kunna gå till en frissa och få dricka lite bubbel som man saknar så här på mindre ort i Dalarna. Jag tror att de skulle få en chock om man frågade efter ett glas bubbel. Samma träl på spa här, man blir erbjuden gurkvatten, citronvatten, blåbärsvatten etc. men ingen har tänkt bubbel 🙂 Nej sådant får jag unna mig ute i världen på andra håll, där man har lite rutin 🙂 Vidare är det supersvårt att ens få en tid hos frissan här, och ingen är öppen på helgerna.

  Ha en underbar söndag!

  Kram, Anneli i Dalarna

 3. Visst är hundar ett sällskapsdjur!! Härligt att hunden och katten går så bra ihop. Katterna brukar vara väl så listiga när de vill lämnas ifred. Kram

 4. Visst är det underbart med hund och er Saga är så fin. Numera har vi ”bara” Miss E men kanske så blir det en valp igen…

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *