Världens Godaste Hemlagade Musli Med Kokosolja

Finns det något godare än hemlagad musli, färska bär och turkisk youghurt, bättre än godis!

Här kommer ett recept på min favorit musli.

Diana Flobeckers foto.

Jag använder gärna Urtekram´s ekologiska produkter och kokosolja

Diana Flobeckers foto.

FAVORITMUSLI MED SMAK AV KOKOS

2 dl kokosflingor/kokosflakes från Urtekram
2 dl havregryn
2 dl sesamfrön
2 dl valfria kärnor solros gillar jag
2-4 dl valfria hackade nötter 
ev. torkad valfri frukt  jag fördrar gojibär och granatäpplekärnor från Urtekram

1 dl kokosolja från Urtekram

Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Rör ihop ca 1 dl kokosolja, kanel & honung efter smak och 1-2 dl vatten i en skål och häll ner i grynen. Det ska vara lite blött så tillsätt ev mer vatten/olja. Tryck ihop så det blir smuligt och ha ordentligt med kanel för smakens skull.

Häll ut på en plåt med bakplåtspapper och torka i ugnen på ca 170-200 grader tills det är torrt. Öppna och rör runt ett par gånger under tiden. Efter ca 30 min är muslin klar.

Hållbarhet i en burk med lock i ca 14 dagar

Bildresultat för granola kokoschips

Brukar ni göra egen musli?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

  1. Nej, jag brukar inte göra egen musli, men så äter jag det ju inte öht heller förstås 😉 Men det såg väldigt gott ut, så kanske borde jag göra det till mannen min? 😉
    Kram och trevlig helg!
    /Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *