Vegetarisk Bolognese Med Mifu

Vi äter alldeles för mycket kött hemma hos och det är svårt att hitta ersättningar till kött, men nu har jag testat Mifu som är ett stekbart mjölkprotein  helt fritt från laktos, soja, gluten och ägg! Små, goda, proteinrika och fettsnåla gryn som får fin stekyta och som inte smälter, kommer jag definitivt göra igen.

Gjorde en vegetarisk bolognese på Mifu som var så god.

Hemma hos oss älskar vi pasta bolognese och detta var ett riktigt bra alternativ.

Är ni nyfikna på receptet hittar ni det här

Har ni testat Mifu?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

  1. Vegetariska alternativ är inte särskilt vanligt här hemma, med en make som äger en charkaffär så har vi tillgång till så fint kött varje dag… kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *