Hektisk Maj

Idag kör en hektisk period igång och inte känner jag mig utvilad….som jag skulle behöva men som tur är väntar lite hotell nätter där man kan sova hela nätter utan att vänta hem tonåringar….

Nu blir det jobb 14 dagar i streck, massa aktiviteter för barnen, anordna skolbal, japp maj kommer gå i en rasande fart.

Alltid på språng, idag bär det av till Nyköping på jobb, golftävlingm modevisning , hotell och middag med härliga kunder, imorgon Motala och Norrköping och övernattning där.

Karlstad, Mora och Sundsvall ska också hinnas med innan några dagars ledighet och Danmark väntar i slutet på maj.

En och annan lunch i solen på mysiga ställen hoppas jag hinna med ivarje fall.

Har ni också en hektisk maj?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. Maj är nog lite hektisk…nästa söndag är det Morsdag i Finland 🙂 Sen så har vi ju studentfest förhoppningsvis i slutet av maj-början av Juni….
    Ha en fin söndag

    Kram <3

  2. Njaää inte särskilt hektiskt, åker på semester 10 dar just denna maj 😉 Nu är barnen vuxna så det är inte som förr med all fotboll o annat som alltid skulle ske på kort tid innan sommarn, men det var roligt förstås. Roligt att besöka massa olika städer, kämpa på 🙂 kram

  3. Oj, det låter verkligen intensivt för dig. Maj och början av juni är alltid hektisk här men sedan väntar ledigheten!

    Kram och trevlig söndag

  4. En aning eftersom jag precis ska dra igång med utvecklingssamtalen i min klass, men jag försöker hålla tempot nere. Har man en gång (läs flera) haft utmattningssyndrom gäller det att dra i handbromsen tidigt. Kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *