Bal Och Limousine

Igår var det äntligen dagen D, dags för niornas bal, festen son jag mfl hade hade planerat i flera månader.

Att planera en bal för 150 förväntansfulla 16 åringar och få dom nöjda är inte det lättaste, men jag tror att dom blev nöjda med kvällen .

Festen hölls på Gustafs i Alvik, en fin festvåning precis vid vattnet och så god mat vi fick minsann smaka också, man kunde välja mellan 3 olika rätter fläsknoisette, kyckling eller vegetariskt.

Att göra en storstilad entre är nog så viktigt, här anländer sonen och hans vänner i limousine som jag tillslut lyckades få tag på hos Star Limousine, rekommenderas varmt, bra service, dom fick tom åka lite extra vilket var mycket uppskattat, punktliga och otroligt serviceminded, här blir det till att hyra nästa limousine igen för jag har ju 2 grabbar till….

Redo för fest, så fina så jag blev alldeles tårögd.

Middag, tal och dans väntade.

Sonen och hans fina flickvän.

En bra dj är nog så viktigt och det hade vi för fart var det på dansgolvet….

En magisk kväll.

Och jag är så stolt över den fina unga man min son har blivit, snäll, ödmjuk, en bra vän, världens bästa pojkvän och son, love u.

Så glad att jag fick vara med på detta.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

  1. Men så stort det är hos er att gå ut nian! Så är det inte alls här. Härligt att det blev en bra kväll 😀

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *