Juvederm Volite Hos Skin De Light

Jag har testat Allergan´s nya skinbooster Juvederm Volite hos Marie på Skin de lightClinic och jag säger bara wow, måste vara en av dom bästa skönhetsbehandlingar jag någonsin har gjort, jag är fast och kommer definitivt göra den igen.

Här ser man verkligen vilket glow huden har fått och rynkorna vid ögonen har slätats ut.

När man får komplimanger som du skulle kunna vara din sons baldate till att när vi är på spa och jag ska på behandling så säger terapeuten nu är det din flickväns tur då vet man att en behandling är bra….

Före och efter och här ser man tydligt hur mycket slätare huden har blivit.

Juvederm Volite slätar ut fina linjer, förbättrar och återfuktar huden. Denna nya hyaluronbaserade produkt är till för att förbättra hudens mjukhet och ger en helt fantastisk lyster.

Även smårynkor och läderhud försvinner.

Man injicerbar lättflyttande hyaluronsyra  i läderhuden med många små nålstick med ca 1 cm mellanrum.

Resultatet smyger sig på och efter ca 10 dagar kan du se börja se resultatet.

Behandlingen håller upp till 9 månader, en mycket prisvärd behandling med fantastiskt resultat.

Återfuktning, lyster och ungdomlig spänst.

Marie injicerade Volite på kindbenen för att ge dom lyster och höja dom lite grann, hon la mycket focus på nasolabialvecken och hakan samt i pannan för det var där jag behövde det mest och mycket lyster på kindbenen.

Jag vet att många av er är nyfikna på behandlingar som dessa och det absolut viktigaste är att gå till en certificerad behandlare och det är Marie på Skin De Light Clinic, hon är även utbildad sjuksköterska och har jobbat som det i många år.

Jag känner mig alltid trygg när jag går till Marie.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

12 Comments

 1. Hej, Gjorde Volite i Torsdags alltså 6 dagar sedan. Men ej märkt ngn effekt alls ännu. Hur var det för dig?

  • Hej Katrin,
   Det tar ca 20-30 dagar, resultatet smyger sig på, nu har det gått ca 1,5 månad och min hud har fantastisk lyster, ser yngre ut och jag är så nöjd, definitvt en behandling jag kommer göra 1 gång om året.

   • Tack Diana!
    För ditt svar. Skönt att höra! Din hy ser verkligen fantastisk ut.
    Gjorde min behandling hos Håkan Löfving och han är ju duktig och vet vad han gör också men missade att fråga hur lång tid det tar innan man börja ana ngn effekt. Nu har han gått på semester så då vad det tur jag kunde fråga dig som gjort det. Finns annars bara knapphändig info på nätet om när effekt kan börja förväntas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *