Randers Regnskov Och Ree Safari Park

Dag 2 på vår härliga Danmarksresa var det dags att utforska var Djursland hade att erbjuda när det kommer till djurparker.

Vi började dagen med ett besök på Randers Regnskog, 

I den fuktiga regnskogen stöter du på alla möjliga djur som sköldpaddor, apor , ormar, fladdermöss …och många fler…

Lilla O älskar sköldpaddor och hade gärna tagit med sig en hem, fladdermössen däremot gillade han inte, dom satte sig i hans ljusa hår….

Här finner du djur från Sydamerika, Afrika och Asien.

Här fick vi även vara med och mata djuren bla med insekter och dessa insekter kunde du också sedan välja att få på din hamburgare…vi valde dock en utan insekter!

Ett helt fantastiskt ställe för såväl liten som stor och här spenderar du lätt flera timmar.

Mätta och belåtna var det dags att bege sig till savannen och alla vilda djur som bor där, vi skulle på safari till Ree Park Safari.

Här kan du bekanta dig med giraffer, apor, noshörningar mm bäst av allt här tyckte lilla O var dom söta uttrarna.

Här hittar du djur från kontinenterna: Afrika, Asien, Europa, Nordamerika och Sydamerika och du kan ta dig runt på savannen med tåg eller jeep.

Otroligt häftigt att vara såhär nära dom vilda djuren.

Du hittar även vargar, bisonoxe, älg och svartbjörn här.

En mycket fin och välskött djurpark med lummiga grönområden och här tillbringar du gärna en halvdag.

Ett måste är att hoppa in i jeepen och åka på safari, vill du så kan du även övernatta här och somna till vargarnas ylanden, men vi nöjde oss med att spendera en halv dag här för att sedan åka vidare till en av mina favoriter i Danmark, var får ni se imorgon.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

5 Comments

  1. Jag hade också valt hamburgare utan insekter men många tror att det kommer att bli framtidens kost. Lär vara mycket proteinrika och nyttiga men…

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *