Äntligen Miami

Efter att ha rest i 24 timmar var vi äntligen framme i Miami.

Åkte till Arlanda redan kl04:30, incheckningen gick snabbt, alla var vrålhungriga som dom alltid är…

Så vi startade med en frukost innan det var dags att stiga på, planet var i tid men vi skulle byta i Istanbul och där är det alltid lite high chaparal..det vet jag ju eftersom äldsta sonen och jag var fast där i 2 dygn i januari!

Passkontroller, säkerhetskontroller, extra kontroller osv gjorde att vi precis hann med planet till Miami trots att vi hade 1,5 timme på oss.

Ska man byta i Istanbul räkna med 2,5 timmar på dig för att slippa stressa ihjäl dig!

Vi flyger med Turkish Airlines som har bra priser till Miami ca 5000:- sek per person då ingår mat och dryck på båda flighterna, rymliga flyg, stort filmutbud och bra service ombord, dock en omväg att byta i Istanbul.

Planet blev försenat så vi kom iväg ca 1,5 timme senare än beräknat, sen väntade 12 timmars flygresa, barnen var fantastiska och klagade inte en enda gång.

Framme i Miami tog det 2 timmar för att gå igenom säkerhets/passkontrollen, så är det när man ska till Usa, tusen frågor, fingeravtryck på alla osv

Sen var det dags att hämta ut bilen, vi fick en riktigt lyxig bil en stor vit GMC som känns som en stor limo, sen var det operation hitta hotellet på Miami Beach, inte det lättaste i mörkret men finally.

Ett mysigt litet hotell med bästa läge på Collins Avenue, mitt i smeten och vi fick smaka på Miami pulsen direkt.

Barnen klarade tidsomställningen galant och sover fortfarande kl är 7 på morgonen här, jag och mannen däremot har sovit 4 timmar men vi är ju äventyrslystna och väntar otåligt på att dom ska vakna…

Strax frukost sen Miami Beach…

Solga hälsningar från Miami/Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

 1. Det var verkligen en lång resa det. Istanbul kändes lite som en omväg… Nåja, nu är ni framme så ha det riktigt gott!

  Kram

 2. ha en FANTASTISK semester !!
  Jag är såååå avis ! Nästa sommar hoppas jag att vi ska kunna åka tillbaka dit 🙂
  Kram

 3. Jisses så mycket kontroller och vilken lång resa. Ha det så kul nu med en massa äventyr.
  Kram Mamma C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *