Barefoot Beach

Snäckor , delfiner och sköldpaddor, kristallklart vatten och kritvit sand som i Karibien, ja det är Barefoot beach.

Här tillbringade vi en dag med att spana in dom söta sköldpaddorna som vandrade runt, såg sjöstjärnor och en rocka och hittade vackra snäckor i mängder.

Också roligt att åka till stranden genom det uberlyxiga villaområdet, den ena värstingvillan efter den andra , missa inte denna beach, men ta med dig egen dricka och matsäck för här finns bara en liten servering.

Du betalar 8 dollar för parkering men väl värt pengarna, men var här i god tid för det blir fort fullt.

Nu vidare mot Hollywood Beach och huset vi har hyrt där.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

4 Comments

  1. Oh underbara Barefoot! Här är makalöst vackert och härligt! Även Sanibel har ju denna typ av ”preserve” på Bowman Beach och det finns ett superhärligt ställe i norra Naples vid Vanderbilt – Delnor Wiggins State Park – samt på väg ut till FMB Loverrs Key State Park. Vi har provat att paddla där – så supermysig! Och husen längs med både Harefoot och i Bonita Springs ut till FMB är ju grymma. Vi skrattar alltid så gott åt den delen där det kallas cottages. Hrm…..stugor/kojor. Jojo, förmodligen. Nu har vi sådan sjuk Floridalängtan att jag snart förgås. Njut på ni…..jag är inte alls bitter! Kram Rektorskan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *