Så Skyddar Du Dig Bäst I Solen Bästa Solskyddet

Solen är så stark här i Florida, men ingen i familjen har brännt sig trots att vi har tillbringat hela dagarna på stranden.

Jag har några favoritprodukter som hela familjen har använt från Kerstin Florian.

Till ansiktet ett helt underbart serum med spf 25 , passar alla hudtyper E-vitamin och kamomill kombinerade med solskydd ger ett effektivt skydd mot solstrålning och ålderstecken.

Och ger massor av fukt och lyster.

På kroppen och även i ansiktet har jag haft spf 30 . Skydda huden med solkräm som innehar ett brett spektra av skyddande ämnen mot UVA/UVB-strålning. Naturliga antioxidanter kombinerat med kamomill- och gurkextrakt lugnar och återfuktar huden.

Extra plus för att den går in så snabbt i huden och inte kladdar och har en mild och diskret doft.

Smörj in dig på rengjort ansikte, hals, dekolletage och kroppen trettio minuter innan du går ut i solen. Upprepa ofta, efter bad och vid behov.

Och en favorit efter en dag på stranden är Aloe Gel .Ger näring och skyddar huden med aloe vera, vitaminer och mineraler utvunna från havet.Återfuktar, mjukgör och lugnar solbränd hud.Kylande gele som absorberas snabbt.

Extra plus för att produkterna är dryga och räcker länge.

Nu mot stranden och Palm Beach.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

  1. Jag behöver gå på kurs hos dig raring! Den här solskyddsgeneralen misslyckas alltid med uppdraget att skydda familjen. Ändå kör vi med faktor 30 och 50. Helt galet. Kram kram från Rektorskan

  2. En undran bara o den spf för ansiktet, får man finnar av den?? Fast jag använder spf för ansiktet så ploppar det upp envisa finnar…. jag har aldrig finnar annars, och jag har provat olika märken men inte hittat rätt än 😉
    Kram J

    • Nej, inga finnar, denna ger massa av fukt också, men jag brukar i och för sig inte få finnar 🙂 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *