Vilken Drömresa I Florida

Hemma igen efter 14 fantastiska dagar i Florida, vilken drömresa, hela familjen bara älskar Florida.

Fjärde gången vi var här, men jag kan aldrig få nog.

Vi har hunnit med Miami, Naples, Fort Myers, West Palm Beach, Fort Lauderdale och Hollywood.

Shopping, sol och salta bad i mängder.

Dagarna har börjat med morgonkaffe och frukost vid poolen i vårt härliga hus i Hollywood, sen ett morgondopp, bestämt vilken strand som gäller för dagen, eftermiddagarna har vi shoppat och oj vilka fynd vi har gjort…

kvällsdopp och lek i poolen , en och annan margarita.

Jag har förstås massor av tips kring alltifrån att hyra bil, hus, hotell till shoppingtips till hur man hittar bästa flygpriserna till Florida som jag kommer att dela med mig av.

Tror minsann jag har varit Hollywood fru i mitt tidigare liv, för jag känner mig så hemma här!

Vi har skrattat massor och träffat massa tokiga människor, bla en tjej som tyckte att hon och jag skulle bli roomies..ja typ flytta ihop, ett par från Ohio som tyckte livet var en fest dygnet runt…en man som ville bjuda mig på middag…ja listan kan göras lång, i Florida är livet helt enkelt lite bättr och vad som helst kan hända!

En sak är ivarje fall säker att hit vill vi igen.

Och solnedgångarna, ja dom är alldeles magiska i Florida.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

9 Comments

  1. Förstår att ni haft det härligt! Jag måste ju ha varit polsk fru i mitt tidigare liv då, för jag känner mig hemma här i Polen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *