Good Morning

En bra start på dagen ger positiv energi , det tipsar Kristin Kaspersen om i sin bok Good Morning.

Kristin berättar hur hon gör för att få en positiv och bra start på dagen. Allt från att väcka kroppen med skön träning, till recept på goda frukostar och mellanmål  och att gärna förbereda sig kvällen innan och slippa stressa.

Här finns goda näringsrika frukostar som till exempel glutenfria mackor och  smoothies och även ett träningsavsnittet som innehåller övningar för femton minuters pass med yoga och stretch samt men även pepp för att komma igång med promenader och löpning.

Jag gillar boken framför allt för alla fina bilder och nyttiga recept, den är mysig att sitta och bläddra i, en ärlig, härligt inspirerande bok .

Läs den säger jag, den får en att stanna upp och tänka efter och är fylld av massa bra tips

Själv föredrar jag att gå upp minst en halvtimme tidigare än vad jag behöver och i lugn och ro dricka mitt kaffe i en fin kopp och ett tänt doftljus, packa barnens väskor, lägga fram kläder, då blir min dag en bra dag, gärna en powerwalk före frukost om jag hinner, men det allra viktigaste är vilken inställning man har.

Hur startar ni helst er dag?

Kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

6 Comments

  1. Sover helst så lönge som
    Möjligt! Åh lyx m mys m mina killar i sängen el en god kaffe å frukost! Mina jobb mornar är skult stressiga 🙁 så trött å går ofta upp 5 då el 4,30 sover heller 10 min längre då! kram

  2. Hej Diana,
    Jag köpte hennes förra bok och den var så passande i mitt liv just då och så full av klokord och tips som träffade mitt i prick i min rådande livssituation efter att jag just bränt ut mig. Förra veckan såg jag Kristin på Nyhetsmorgon och köpte hennes nya bok hos den lokala bokhandlaren samma dag 🙂 Tycker att hon ännu en gång lyckats åstadkomma en perfekt mix av tankvärda klokord, övningar och recept. Ja, det är bara att läsa och njuta. Det blir nog en sådan bok som får ligga framme ett tag.

    Ha det gott!
    Kram, Anneli

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *