Som Ett Brev På Posten

Som ett brev på posten kom den smygande, den där dunderförkylningen ni vet som golvar en.

Inte konstigt då alla har varit sjuka utom jag (förrutom mannen då som aldrig blir sjuk).

Idag blir det soffläge under täcket, en bra bok, näsdukar och mängder med te och kanske en och annan tupplur då natten inte var till belåtenhet.

Får nog bli nån av mina dunderkurer idag och se om förkylningen släpper..

Färskriven Ingefära, honung och hett vatten.Pressa i citron och lägg gärna i några citronskivor, ju mer effekt du vill ha desto mer ingefära,  Du ska dricka upp den rivna ingefära och inte låta den ligga kvar på botten av koppen!

Kur 2

Rekommenderas när du ska gå och lägga dig….för jag brukar somna direkt och förhoppningsvis vakna frisk dagen därpå!

1/3 del pressad citron
1/3  delrom
1/3 hett vatten
1 stor klick honung

Rör om och drick.

Har ni klarat er från höstförkylningen som verkar cirkulera runt nu?

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

9 Comments

  1. Men, krya på dig! Ja nu är alla tillbaka på jobbet och i skolan och då får vi kontakt med virus igen. Haha…du har rom i din förkylnings-dricka! Det har inte jag, men nu kanske jag måste hälla i lite jag också. LoL!
    Kram och hoppas att du mår bättre snart.
    Anneli

  2. Tack för fin kommentar 🙂
    Jag brukar med göra min egna kur, då brukar jag riva ingefära och pressa i massor av citron och koka egen brygd på det. Sedan dricker jag massor av det, då blir det riktigt starkt med ingefäran! Ska börja lägga i lite honung i det efter läst ditt tips!

    kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *