Fillers I Läpparna Hos Skin De Light

Häromdagen var det dags att få ett glatt leende igen och en mun som pekar uppåt istället för nedåt, tyvärr faller ju allting nedåt när man blir äldre så även munnen….detta är en av dom bästa behandlingar jag vet med omedelbart resultat.

Jag gör denna behandling hos Marie på Skin de Light i Gamla Stan.

Direkt efter behandling utanför Maries fina salong i gamla stan.

Marie är legitimerad sjuksköterska  och har förutom certifierade utbildningar inom estetiska behandlingar, även mer än  25 års erfarenhet av svensk akutsjukvård och tio års erfarenhet av estetiska behandlingar, det känns tryggt tycker jag och det är det absolut viktigaste om du vill göra denna typen av behandlingar, det finns många klåpare där ute, så välj en certificerad klinik.

Före och efter bild, det jag gillar är att munnen lyfts uppåt och att alla veck slätas ut

Jag är väldigt öppen men vad jag gör och står för det till 100%, det roliga är att när man pratar om det är det många fler än man tror som gör fillers, botox mm

Jag vill absolut inte förändra mitt utseende bara förbättra , ta tillbaka det som var.

Får ofta frågan om det gör ont, ja det gör lite ont men går över snabbt och behandlingen är färdig på ca 15-20 min och man får bedövningssalva innan och då känns det inte.

Vi gjorde även en annan spännande behandling men mer om den senare.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

10 Comments

  1. Såå snyggt. Jag tycker det är bra att förmedla/skriva/prata ut att fillers inte behöver vara något dåligt. Många verkar tycka så?!? Jag tycker de är snyggt. Vill pröva sånt men hur funkar det? Måste man gå kontuneligt eller? Hur länge håller dom och kan man styra hur dom ska se ut och så? Gör det ont? Hehe, många frågor nu 😉 Kram

    • Ju fler ggr du gör desto mer bestående blir det, så det håller alltså bättre när du har gjort det några gg.håller ca 4 månader men numera fyller jag på 2 ggr om året och man kan styra hur dom ska se ut, ja det gör lite ont men du får bedövning och då känns det nästan inte.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *