Tävlingsdags Vilken Är Den Bästa Presenten Du Har Fått

Presenter, finns det något bättre än när man hittar den där alldeles perfekta presenten, men det är inte alltid så enkelt att veta vad man ska hitta på, eller hur?

Snart fyller mannen år och det kan vara lite knepigt, sökte runt lite och hamnade på sidan https://www.presenter.se och vips så var mitt problem löst för där fanns det en hel del att välja på, alltifrån personliga presenter

till upplevelsepresenter

Denna tror jag skulle uppskattas då han gillar äventyr medans jag själv skulle gilla

Mina bästa presenter jag har fått är just upplevelser som resor, spa , hotell och restaurangbesök.

Nu ska du få chansen att vinna en valfri present bland alla presenttips :

1, Berätta vilken som är den bästa presenten du har fått.

2, Länka till vad du skulle vilja vinna och motivera varför just du ska vinna.

Tävlingen håller på tom 13/9.

Lycka Till!

Vinnaren är:Stoffizen som vann för sina fina motivering, grattis maila mig dina kontaktuppgifter så kommer vinsten snart till dig.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

12 Comments

 1. Som halvsliten sexbarnsmamma till ungdomar måste jag säga – Ullared i somras, på min dag, Midsommarafton 😂💞 Det var härligt att shoppa, sova borta, grilla, spela sällskapsspel och mysa med HELA gänget ❤
  På höst och vinterhalvåret njuter vi gärna av småplock och bubbel, i skenet av ljus…så denna skulle jag önska mig 😍
  https://www.presenter.se/bordskamin-fire.html
  Kram ❤

 2. Den bästa presenten jag fått är den oväntade. Jag fick ett paket på posten med ett par snygga hemstickade raggsockor. Jag fyllde inte år. Längst ner i kartongen hittade jag ett vykort. Jag hade fått ett par raggisar från en barndomskamrat som jag umgicks mycket med under tonåren. Hon skrev att hon ville ge bort hemstickade strumpor till personer som varit viktiga i hennes liv/är viktiga och som har haft/har betytt mycket för henne. Jag blev jätteglad och väldigt rörd över denna otippade gåva

  Upplevelser fungerar alltid att ge bort som gåva och uppskattas att få.
  Livet är ett äventyr i sig och det skulle vara en härlig upplevelse att se Stockholm från ovan genom en luftballong-tur. Hittills har jag bara sett staden genom ett litet flygplansfönster och det är inte tillfredsställande nog. Det är mer frihet att åka luftballong.
  https://www.presenter.se/upplevelse/stockholm?p=1

  Glada hälsningar Jennya

 3. Jag hade sparat pengar till ett nytt zoomobjektiv som jag velat ha i flera år. Då gick tvättmaskinen sönder och det var bara att köpa en tvättmaskin istället.
  En vecka före min födelsedag fick jag en paket av min man. Han hade köpt ett begagnat objektiv till mig och det var precis det jag ville ha!
  Jag har aldrig blivit gladare för en present!

  Jag skulle ge min man det här grillsetet. Han älskar att grilla och det vore en perfekt present till honom!
  https://www.presenter.se/personligt-grillredskap.html

 4. Underbar tävling ❤️
  Så mycket kärlek i en tävling, och underbart att läsa vad alla andra upplever som hjärtliga presenter.

  Jag lever med den mest kräsna mannen. Är helt säker, och många av presenterna som finns hos presenter.se är verkligen något som skulle passa mr D. Upplevelserna är to die for, och tror att det skulle passa oss perfekt, men jag är lite av en melodi att inte bara inte ge något som inte bara finns i minnet, utan något man kan ta på.

  Därför skulle jag önska att ge mr D ett pussel som vi tillsammans kan lägga på vår 5-års dag 12 oktober. Det är en upplevelse att ge. Att göra det tillsammans och att det avslutas med en bild på oss både som ett minne som skapats av något vi gjort tillsammans och som vi även kan ”ta på” när 6 – 12 – 24 år osv har gått
  därför önskar jag vinna; https://www.presenter.se/litet-hjartformat-pussel-63-delar.html

  Den absolut bästa presenten jag fått är MR D. Jag tror att det bästa man kan få i form av gåva är en annan människa i sitt liv.

  Tro på ödet 💖
  Året var 2001, och jag hade precis flyttat från Boden till Stockholm. Det var då jag fick kontakt med Daniel första gången. Via en dator och vi pratade på messenger och sedan i telefonen, veckor som blev månader innan vi träffades första gången i Göteborg. Anledningen var att jag skulle sammanstråla en fotografering för min portfolio, innan jag åkte till New York en modellagentur.

  Han hämtade upp mig på tågstationen innan, och jag blev så rädd, att jag åkte hem ganska direkt efter. Rädd för att jag inte skulle vara tillräcklig, eller för att det bara var en ”lek”

  Efter att jag kom tillbaka till Stockholm slutade jag att svara i telefonen när han ringde, och la träffen i ett fack. För 5 år sedan, 12 år sedan vår senaste kontakt, och efter alla mina bravader så fick vi kontakt igen, och bestämde oss för att ses. Jag var mer mogen, trygg i mig själv och gav ett första möte en chans. Sedan dess har vi varit ett oskiljaktigt par.

  Vi bråkar ofta, vi älskar, vi har olika åsikter om hur saker ska skötas, men vi finns alltid för varandra när det behövs. Jag har nog aldrig varit med om en relation där jag kan vara jag, utan att det får repressalier i form av avslut.

  Vår historia är speciell då vårt första möte var en snabb träff, som idag, av en slump, blev en livslång kärlek. Det är en magisk känsla att ha någon vid sin sida som skulle göra allt för en, som skulle dö, gå i graven för ens skull, men bäst av allt, förstå mina egenskaper som många andra ser som onormala till att lyfta mig.

  Jag är så tacksam! En vacker själ har flyttat in i mitt liv, som inte dömer mig, eller talar om hur jag ska vara. Det finns inte många som känner mig på djupet, och vet varför och hur jag är, men daniel är en av dessa.

  Tack för att du finns

  Daniel du är verkligen en magisk själ som råkade stöta på mig, men det är oerhört häftigt att ha någon som kan läsa en person som en öppen bok som Daniel kan me mig. TACK 💖
  Diamanter betyder ingenting om man har fel person vid sin sida.. Men mina är äkta med tonvis av kärlek, och den dyrbaraste är just Mr D och inget annat spelar någon roll.

  Det kallas kärlek och ingen gåva kan mäta sig med att ha någon man älskar i sitt liv.

 5. förra årets månadslånga arkeologiska utgrävning i Mellanöstern som jag fick stipendium till – det betraktar jag som present. Oj, vad spännande! Vi hittade vackra mosaiker, men fick naturligtvis jobba hårt för det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *