Tårdiken

Huden förändras ju alltmer ju äldre man blir, tyngden från pannan ökar och ger en sänkning av ögonbrynen vilket skapar tyngre ögonlock och då påverkas även de undre ögonlocken eftersom fettvävnader i kinderna sjunker ner av gravitationen. Detta orsakar djupa fåror under ögonen som gör att man ser trött och sliten ut även fast man kanske inte är det.

Djupa fåror under ögonen behandlas med filler, sk hyaluronsyra vilket är en sockermolekyl som finns naturligt i den mänskliga kroppen. Den reglerar hudens fuktbalans och bidrar till lyster och spänst. Sockermolekylerna binder vatten och på så sätt kan man fylla upp områden med volymförlust, tex ett djupt tårdike.

Jag gick till Marie på Skindelight som jag gör alla mina filler/botox behandlingar hos på en konsultation.

Före och Efter och jag är så nöjd, numera ser jag pigg ut även när jag är nyvaken.

Skin Delight Clinic är en liten och mycket personlig klinik  i Gamla Stan.
Marie som äger och driver Skin Delight Clinic  är legitimerad sjuksköterska. Förutom certifierade utbildningar inom estetiska behandlingar, har hon mer än 25 års erfarenhet av svensk akutsjukvård och sex års erfarenhet av estetiska behandlingar. Hon har under flera år  arbetat med de behandlingar och produkter som används på   kliniken.

Jag känner mig alltid trygg när jag går hit.

Marie använde sig av Teosyal och den gjorde inte ont.

Och det bästa av allt är att man ser ett omedelbart resultat.

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *