Bröllopsdag

Idag är det inte vilken dag som helst utan min och mannens bröllopsdag…hela 15 år som gifta så vi firar Kristallbröllop, inte illa minsann.

Och 25 år sen vi träffades, herrejösses hur gammal är jag egentligen kan man ju undra.

På Cypern träffades vi för 25 år sen när båda gick Vings reseledarutbildning, 2 härliga månader med många skratt, galna utflykter där vi mer eller mindre körde vilse varje gång, kanske var det med flit för att få hänga lite extra med varandra….

Efter 2 månader var det dags att fara hem var och en hem till sitt, mannen till Stockholm och jag till Kalmar, men några dagar senare stod mannen utanför min dörr med en stor resväska ja eller snarare hockeytrunk, han tänkte stanna ett tag, sen hängde jag med till Stockholm och ja 3 månader senare gick flyttlasset till Stockholm och på den vägen är det….

Det bästa vi har gjort är våra 3 grabbar,  finns inget bättre och kan inte se mig mätt på dom.

I med och motvind, but still going strong.

Såklart ska bröllopsdagen firas, ni vet ju att allt som går att fira ska firas…

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *