Tandvärken From Hell

Hela helgen har jag legat utslagen på grund av tandvärk, har haft så ont och inga värktabletter i världen har hjälpt..inatt har jag inte sovit någonting.

Det hela började för en vecka sen då en tand om jag inte har haft några som helst problem med skulle rotfyllas, rotfyllningen misslyckades och tandläkaren råkade skada rotkanalerna så tanden går inte att rotfylla.

Hon la bara i nåt tillfälligt i tanden och skickade hem mig, smärtan har trappats upp och nu har jag som en stor böld i munnen och ont ner i halsen.

Bildresultat för tandvärk

Jag har aldrig haft så ont i hela mitt liv, föda barn var a piece of cake så gissa om jag ser fram emot att gå till tandläkaren idag.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

4 Comments

  1. Stackare hoppas smärtan går över snart och att det går att rädda tanden! Har själv varit med om att tandläkare har slarvat med en rotfyllning, inte så roligt…

    Kram/Petra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *