Höstlovstips

Om en vecka är det höstlov, så välbehövligt, killarna börjar bli trötta och behöver en liten paus…det skulle jag också behöva men jag ska ivarje fall hitta på lite roligheter med dom på kvällstid och på helgen.

Det finns massa kul att göra på höstlovet, denna gång öppnar Gröna Lund upp för ett riktigt Halloweenfirande och tivolit är dekorerat i sann Halloweenanda.Såklart ska vi dit.

Hela 4 skräckhus, nästan alla åkattraktioner håller öppet, eldshow och föreställningar och som om inte det vore nog kan du träffa häxor och spöken.

Gröna Lund håller öppet mellan 27/10-5/11 missa inte det.

Vill man åka på en liten miniweekend är mitt bästa tips att boka in sig på någon av Finlandsbåtarna, vår favorit är med Eckerölinjen till Mariehamn, där var vi för 2 år sen, mer om det kan du läsa här, perfekt när man vill komma iväg, prisvärt och mariehamn är jättefint.Här finns massa att göra för både små och stora som sjöfartsmusset där det finns en riktig piratflagga från 1700 talet och det fina äventyrsbadet.

Instagram media by dianasdrommar - Dags att åka hem @eckerolinjen #eckerölinjen #båt #boat #cruise #resamedbarn #mariehamn vi kommer snart tillbaks ?

God mat och underhållning på båten och tar bara 3 timmar, alldeles lagom för otåliga barn.

Instagram media by dianasdrommar - Vilken mysig #resa #resamedbarn vi har haft med @eckerolinjen #eckerölinjen #mariehamn #mariebad  #finland @elliotflobban03 @fotbolls_kungen1110

Exploria är ett annat riktigt bra tips som passar både små och stora barn, mer om vårt besök kan ni läsa här

Här hittar du hela 20 000 kvm äventyr, lekpark med olika temavärldar, ett aktivitetscentrum med allt från bowling till gokart, restauranger och andra nöjen.

Gillar ditt barn att spela(vilket barn gillar inte det…) då är Inferno Online ett ställe att besöka.

Aquaria Vattenmuseum är ett annat mysigt ställe som killarna verkligen älskade, mer om det kan ni läsa här

IMG_5749

Vill man göra nåt som inte kostar pengar då är Rålis mitt allra bästa tips, bättre lekpark finns inte, här finns massa att upptäcka och ta med dig ett paket korv så kan du grilla på grillplatsen.

Bildresultat för rålis dianasdrömmarBildresultat för rålis dianasdrömmar

Detta var några av mina bästa tips, ska ni göra nåt kul på höstlovet?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

6 Comments

  1. Grymma tips! Håller oxå på med ety höstlovstips inlägg, men har inte fått det klart pga tidsbrist…. gröna Lund och kryssning är inplanerat samt bio sen tänkte vi hitta på nåt mer!

    Kramar

  2. Syster min fyller år under lovet så det blir i alla fall middag hos dem. Annars hoppas jag på att få gosa med bebisen!

  3. Vi kommer till Stockholm må-ons nästa vecka. Såg att Grönan är öppen när jag var uppe i sön-mån. Såklart blir det fotboll må, Wasamuseet och Grönan tis och så shopping förstås på on. Precis vad jag behöver…..
    Kram Rektorskan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *