En Försmak Av Paris

Häromkvällen var Lina och jag på ett mycket trevligt event och fick en försmak av Paris.

Frankrikes ambassadör David Cvach (i Sverige )var på plats, Atout France, Paris turistbyrå och Lifestyle world hade ordnat en  härlig kväll med franskt tema.

Det bjöds på champagne från Laurent Perrier och makeup artister från Lancome var på plats och gjorde oss extra fina.

Kändis dj:n Harvey Ambono och köksmästaren Alan Geeam var ditflugna från Paris för att bjuda på senaste hitsen och fantastiska franska fingerfoods.

Vi fick en ordentlig försmak av vad Paris har att erbjuda och längtan efter att åka dit väcktes till liv igen.

Jag har varit i Paris ca 10 ggr och jag älskar staden, då den verkligen har allt, men nu var det ett bra tag sen jag var där och insåg att en weekend i Paris skulle inte alls vara fel.

Jag har firat nyår i Paris en gång och det var helt magiskt..

Funderar på att ta med äldsta sonen på en shopping/gastronomi weekend till Paris.

Har ni varit i Paris?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. Har varit i Paris en gång, härlig stad, måste bara fråga, de klänningarna du ofta har på dig, med bara axlar (hål för axlarna) vilket märke är de, kanske du eller nån annan bloggläsare kan svara, tack för en bra blogg

  2. Så lyxigt!!! Jo i Paris har jag varit några gånger faktiskt. Låter härligt med en resa dit med sonen. Kram kram Pernilla

  3. Jag har varit i Paris sex gånger trots att det inte alls är en favoritstad. Men visst kan det vara kul att komma dit och se vissa sevärdheter! Men några fler besök blir det nog inte…

    Kram

  4. Självklart har jag det Diana, men det var alltför länge sedan nu… :-). Och håller med, det är något magiskt över denna romantiska stad…hör klart till resmålen som man kan upptäcka gång på gång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *