Adventstävling Vinn En Spadag För 2 På Falkenberg Strandbad

1:a advent är här, så himla mysigt och som ni vet så har jag ju som tradition att tävla ut lite upplevelser…varje söndag fram till jul har ni chansen att vinna en upplevelse.

Gillar ni spa, god mat och fullständig avkoppling?

Då är detta tävlingen för, ni kan vinna en heldag på ett av Sveriges lyxigaste och finaste spa, nämligen Falkenberg Strandbad.

Lunch och dryck ingår också.

Utomhuspool, inomhuspool, bubbelpool, eldrelax, bastu , här saknas inget.

Vill du ha chansen att vinna denna lyxiga vinst då ska du:

1, Motivera varför du ska vinna och berätta vem du skulle ta med dig.

2, För extra vinstchans Gilla DianasDrömmar på facebook och det gör du här och dela tävlingsinlägget.

Lycka till tävlingen håller på tom 9/12 och vinnaren presenteras här i tävlingsinlägget.

Vinnaren är Camilla Wiklund maila dina kontaktuppgifter till:dianasdrommar@spray.se

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

30 Comments

 1. Jag skulle vilja vinna för att det skulle vara skönt att få slappna av lite, och den jag vill ta med mig är min sambo. Vi har aldrig varit på något sånt här tidigare tillsammans och skulle vara skönt att få komma bort från vardagen med honom. Att kunna pyssla om varandra och bara njuta. Han är min andra halva och detta skulle vara något vi båda skulle behöva då vi jobbar så himla mycket båda två.

 2. Jag skulle ta med mig min lillasyster, vi har båda blivit småbarnsföräldrar under året, faktiskt med bara 6 dagars mellanrum och det har varit intensiva men helt fantastiska månader såklart – jag skulle nu vilja få komma iväg med bara hemma, för att kunna rå om oss själva lite och bara ha det gött!

  Jag gillar på FB (Carolina Åhsberg) och delar där i samma namn. 🙂

 3. Har gillat och delat! Är med och tävlar med min vän Frida! Hon har alltid ställt upp att lyssna på mig då jag haft de otroligt jobbigt de senaste åren. Hon har funnits där no matter What. Vet helt ärligt inte vad jag skulle göra utan henne. Vi skulle kunna sova över här efter/före ett ullareds besök då hon älskar Ullared. Vi skulle åka dit för ca 3 veckor sen. Vi kom till parkeringen efter en bilresa på 6 timmar då vi fick veta att våran väns mamma hastigt hade gått bort… så då åkte vi till henne istället 1 ½ timme bort. håller tummarna att vi kan lyxa med detta… och kanske få till ett nytt Ullareds besök;)

 4. Christina Frisberg
  WOOOOW! Vilken härlig tävling!!
  Jag bara älskar Spa & allt lite extra lyxigt som livet har att ge, då liksom orkar man med alla lite mindre roliga utmaningar som vardagen bjussar på 🙂 <3 jag skulle nog bjuda med min vän Jeanette på detta härliga om jag vann för hon liksom jag frister inte en enda chans till lyx & glamour minsann & med henne har man aldrig en långtråkig minut.
  Trevlig helg & 1 Advent.

 5. åååh så underbart! Hade nog bjudit med min blivande man efter en kämpig höst han haft med heltidsjobb, studier och hedersuppdraget som vabbande bonuspappa 😁

 6. Jag vill ta med min syster, hon har genomgått både cellgiftsbehandling och operation nu i höst, och behöver verkligen lite Lyc i tillvRon! Gillar o delar på Facebook

 7. Jag skulle det ge till dottern och mågen som skulle behöva komma bort lite
  och få njuta och må gott,varit en jobbig höst för dom,barnen passar jag.
  Gillar delar på FB

 8. Hit skulle jag vilja åka med min man! Vi har inte setts på ett bra tag då han är på resande fot med jobbet så detta vore verkligen en härlig grej för oss båda! Har aldrig vart där och SPA är ngt som jag verkligen uppskattar!
  Vi har gått igenom mycket det sista med cancerdiagnoser…andra sjukdomar och mycket mer…nu vill vi kunna andas och bara koppla av, då vore detta stället väldigt bra!

 9. Wow, vilken drömvinst! Som ensamstående mamma är det sällan jag lyxar till och unnar mig något extra. SPA är ju något de flesta av oss människor tycker är både skönt och avkopplande, och något vi föräldrar med stress och en massa vardagsmåsten borde unna oss oftare. Men faktum är att jag inte unnat mig något liknade på flera år vilket gör att den här vinsten vore fantastiskt. Senast jag lyxade till det med SPA var 2011 när jag reste med Bloggbussen. Det var en massa år sedan med andra ord, och då var det egentligen inte ens jag som unnade mig det, utan själva arrangörerna som arrangerade resan. Det var dessutom min första upplevelse på ett riktigt SPA, och gud så jag njöt och roade mig i det varma och heta källorna. Det vore en dröm att få göra det på nytt under 2018. En riktig nystart av ett nytt och förhoppningsvis ljusare och bättre år, och de skulle jag dela tillsammans med min kompis Stephanie som jag inte träffat på länge.

  Har gillat och delat på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 10. Trevlig första advent!
  Falkenberg Strandbad har jag hört mycket gott om och att de nu ska ha gjort det ännu mysigare. Jag hade gärna tagit med mig maken hit, jag vet att han är lika nyfiken som jag.
  Snart fyller vi dessutom båda 40 år så det skulle vara helt fantastiskt att få lite avkoppling och bara slappna av och inhämta ny kraft från alla måsten.

 11. Wow vilket fint pris. Jag nästan ser mig själv vakna i ett av rummen med fönster mot havet vid Falkenberg Strandbad. Skulle så gärna skriva att jag vill ge den här upplevelsen till nån kompis, släkting, nån som haft det jobbigt eller liknande, men den bistra sanningen är att jag skulle vilja ge den här upp,evelsen bara till mig själv. Jag är värd att få upplevelsa detta underbara spa. Önskar, hoppas och håller tummarna. Det är min tur nu.

 12. Hade så gärna velat vinna denna tävling! Tycker jag är värd det, fick min dotter för 8 månader sen och har inte fått en hel natts sömn sen dess.. Det är underbart och fantastiskt att vara mamma men det hade varit skönt med en avkoppling som denna!

 13. Hade så gärna velat vinna denna tävling! Tycker jag är värd det, fick min dotter för 8 månader sen och har inte fått en hel natts sömn sen dess.. Det är underbart och fantastiskt att vara mamma men det hade varit skönt med en avkoppling som denna! Hade tagit med min sambo och pappan till vårt barn, för han förtjänar det också!

 14. Har besökt Falkenberg Strandbad en gång, men det blev inget SPA på hotellet, vi hade ett paket där vi badade på Klitterbadet. Vi tyckte bra om anläggningen, men vi borde ha kostat på oss Hotellets SPA-avdelning. Om jag skulle vinna så köper vi nog till en natt till detta och då få känna oss riktigt lata. Vi har ju vänner i Småland som vi samtidigt skulle passa på att besöka och en titt in i Ullared vore ju också trevligt när vi ändå reser förbi, vi har ju då rest cirka 60 till 70 mil. Vi skulle också passa på att fira 45 år tillsammans, vi börjar bli gamla nu och man måste passa på så länge orken finns. Hoppas nu på turen så här inför julen. God Jul till Dianas Drömmar.

 15. Åh, detta pris vill jag hemskt gärna vinna! Så sambon & jag, i pooler kan simma & själarna trimma,
  & avsluta i den fantastiska bastuns imma!
  Falkenberg strandbad är nämligen bäst, så mycket bättre än att gå ut på fest!
  Mitt mål är att vi ska må bra, och det gör man förstklassigt på ert spa!

  Följer på facebook och delat.

 16. Jag är gärna med och tävlar. Det här året har varit övervägande skit om man får säga så. Jag skulle vilja åka iväg med en vän (min svägerska), vi skulle behöva en hel helg där och bara prata och skratta/gråta lite ihop. Förhoppningsvis skulle jag komma därifrån fylld med energi.

  Har delat på FB, Anna Karlsson

 17. Jag vill ta med mig dottern. Vi behöver komma iväg båda två, vila från vardagens krav och måsten, bara få slappna av, inte föreställa oss utan bara vara oss själva. I all vår enkelhet!

 18. Jag och kusinen har under 2017 flyttat hemifrån till varsin stad. Nu har vi inte setts på länge och det skulle vara så lyxigt att få spendera en heldag tillsammans på spa 😍

 19. jag hade tagit med min bästa tjejkompis som jag höll på att förlora detta året i en olycka, hon är en kämpe och jag vill ge henne något vi båda kan minnas

 20. Wow, vilken fin tävling.Jag har aldrig varit på spa, men jag skulle gärna vilja åka hit och ta med mig min bästa vän för vi behöver lite avkoppling och bara vara kram

 21. Det skulle verkligen vara ljuvligt lyxigt 🙂
  Jag skulle gärna smita iväg med min älskade karl, som står ut med mina tokigheter år efter år 🙂 Vi har varit tillsammans 23 år och har sex barn – MEN, vi har aldrig varit iväg själv och rått om varandra 🙂 Vi har inte haft någon som kan ta hand om barnen , det är ju ett gäng (ett underbart gäng <3 )
  Nu är de ju större och möjligheterna finns…så mysigt att överraska honom ! Kärleken är starkare än nånsin men nog ska man fortsätta ge näring ändå, liksom 🙂 Håller tummarna och har delat på FB.
  Ha en fin vecka,
  kram
  Stina

 22. Så mycket underbara ting,
  min spaupplevelse skulle verkligen få sting.
  Så om jag vann denna lottning,
  skulle jag och min väninna alla bli en drottning!

 23. Hej hopp

  En vinst som denna kommer som en skänk,
  Ligga och få massage på en bänk
  Eller i en bassäng med bubbel
  Utan att tänka på allt trubbel
  Hoppas få göra detta med min Ingela
  Hon är ju trots allt min lilla pingla
  Jag vill överraska henne på sin stora da
  Med en underbar dag på spa…

  Ha det fint
  Tommy

 24. Det här låter ju underbart! Jag skulle ta med mig min sambo, som verkligen är värd detta, så skulle vi njuta och ha det underbart. Vi har pratat så länge om att åka iväg och unna oss något, men har aldrig lyckats få till något, så nu hoppas vi på Tur här.

 25. Tänk vad jag skulle bli gla’
  av att få njuta på Falkenberg Strandbads SPA!
  Då tar jag med mig min bästa vän,
  en helg för oss utan barn och män.
  Vi ser hur ”arga rynkan” i pannan försvinner
  och känner hur stressen ur kroppen rinner.
  SPA är ju precis vad jag och bästis behöver,
  Engagemang finns – det som saknas är klöver 😉
  Därför gör jag nu mitt tappraste försök,
  för att Tomten (hmm.. d.v.s. du, Diana) ska komma på besök.
  Vi småbarnsmammor som mot vardagspusslet slåss
  är väl de som behöver relaxen allra mest förstås.
  Under SPA-vistelsen på Falkenberg Strandbad skulle vi må som gudinnor:
  Lyx + njutning + skratt = Lyckliga kvinnor! 😀

 26. Gubben Höst har hälsat på
  Många trista barnbaciller då
  Mycket vardagstristess
  kan behöva lite finess
  sambon och jag
  energipåfyllande välbehag
  känns ofta som om helgen går åt till att färdigställa och planera
  men nu vill jag hellre varandra charmera
  Falkenberg kallar på oss
  och vi är redo förstås
  För spa, god mat och fullständig avkoppling
  låter som de bästa av tre ting
  Bada inne, ute och i bubbelbad
  ett helt ljuvligt julabad
  Klart vi vill vinna ett spa-paket
  Avkoppling, glädje, få äta som en gourmet
  uppfriskning och avkoppling på en gång
  Unna sig sinnesfrid lång
  det vore en härlig chans
  till glädje, dejt och romans
  så blev man lite mindre grå
  och gav kärleken en chans så
  vi orkar fram till jul
  det vore välbehövligt kul
  en njutbar gåva med finess
  så kommer man hem utan huggtänder och stress ; )

 27. Jag vill gärnaa vara med och tävla och få chansen att skämma bort min fina lillasyster. Hon har senaste åren mått dåligt och precis som många andra i vårt samhälle lider hon av psykisk ohälsa – denna vidriga sjukdom som mer och mer tar över vårt samhälle! Hon har främst lidit utav social fobi vilket har varit en total mardröm. Att se en människa man älskar så innerligt må dåligt är fruktansvärt och att känna sig så begränsad och hjälplös är en mardröm.

  Men min syster är en fighter och hon har verkligen kämpat sig igenom dessa åren. Många perioder har varit riktigt hemska och trots att jag alltid känt att livet kommer bli bättre så är det med en otrolig lättnad jag säger att det faktiskt blivit bättre. Hon mår idag bättre än hon gjort på länge och även om hon inte är frisk så är hon friskare vilket är det allra viktigaste.

  Förr om åren brukade vi försöka lyxa någon gång om året och åka iväg på spaweekend detta har såklart inte blivit av de senaste åren då hon inte klarat av att vara bland andra människor på det sättet. Nu känns det så rätt i tiden för oss och jag vet hur glad hon hade blivit om vi åkt iväg på spa tillsammans. Detta är hon såklart välförtjänt även utan sin sjukdomshistoria men det känns extra fint att få bjuda henne på detta just nu.

  Hoppas jag har turen på min sida och får skämma bort min älskade syster med detta. (Jag skriver inte mitt efternamn i kommentaren då detta är väldigt privat men det står i min mailsignatur).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *