Tävling Vinn Bio För Två Och Godis Från Godisboxen.se

Andra advent och dags för upplevelsetävling nummer två, ni har chansen att vinna en godisbox med 2 biobiljetter, biogodis och ett eget motiv med en egen hälsning inuti, ett riktigt bra julklappstips om ni frågar mig.

 En kul, kreativ och uppskattad julklapp med en personlig touch, jag har gjort flera sådana här godisboxar och skickat, du hittar dom hos Godisboxen och det är svårt att bestämma sig för det finns hur många som helst att välja på.

Jag har gjort en jul biobox med eget motiv som innehåller bio för 2 och en påse twist och skumtomtar, bästa presenten om du frågar mig.

Och nu kan ni vinna en likadan , fast med eget motiv förstås.

För att ha chansen att vinna ska ni:

1, Motivera varför ni ska vinna och vem ni ska ge den till

2, För extra vinstchans Gilla DianasDrömmar på facebook och dela tävlingen där och det gör ni här

Tävlingen håller på tom onsdag den 13/12

Och så har jag en vinnare av spa dag på Falkenbergs strandbad…..och vinnaren är : Camilla Wiklund med motiveringen: Jag vill ta med min syster, hon har genomgått både cellgiftsbehandling och operation nu i höst, och behöver verkligen lite Lyx i tillvaron, stort grattis, maila din email till: dianasdrommar@spray.se

Ni som inte vann 2 spatävlingar till dyker upp innan jul….

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

21 Comments

 1. Åh, vilken toppen tävling! Detta hade varit en perfekt present att överraska T med som är killen som jag dejtar till och från. Han åkte nyligen in på sjukhuset igen efter hans ena lugna kollapsa ytterligare en gång. Nu har han fått komma hem och arbetar för att komma tillbaka i sin vanliga fysika form. Själv blir jag livrädd varje gång något sker, och fasar över att det värsta kan ske med tanke på att det inte är första gången det sker och att han inte är helt återställd ännu.

  För mig är det därför viktigt att ta vara på den tid vi trots allt har tillsammans. För oavsett hur vår relation slutar och inte, så är och kommer han förbli en väldigt nära vän som jag bryr mig om något otroligt. Det vore därför riktigt fint att få överraska med en sådan här box nu lagom till jul, och kanske skulle han orka med lite biomys tillsammans med mig i mörkret.

  Gillat och delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 2. Åh, klart jag vill vara med och tävla. 😀
  Skulle ge denna fina bioboxen till min svärmor Åsa. Hon ställer alltid upp och finns där för oss, i alla lägen.
  Hon skulle behöva lite avkoppling i vardagen och slipper tänka på att varken behöva vara hundvakt eller barnvakt 😍
  Självklart har jag gillat och delat 👍
  Kram Monica

 3. Åh detta är ju den perfekta presenten till den som har allt! Jag skulle ge den till min bror för lite egentid ihop när vi ses över jul och nyår 🙂

 4. Ja tack snälla tomten 🎄 jag skulle gärna vilja krypa in i biomörkret med min yngsta son för att få lite mor och son tid ❤️

  Kram
  Helen

 5. Dottern försöker som bäst få ihop julklappar till sina vänner, den är ett stort gäng och alla köper julklappar åt varandra, kan lätta lite påhennes inköp med den här lådan för vem älskar inte bio =)

 6. Jag o dottern skulle verkligen behöva få komma på bio och glömma verkligheten och alla bekymmer för en stund. Hon med sitt tentaplugga och jag med allt som en ensamstående mamma behöver ta itu med själv.

 7. Jag skulle ge detta till min dotter och hennes pojkvän. De båda älskar att gå på bio och skulle älska det här.

 8. Jag vill vinna denna till min dotter som har gått och blivit med jobb 🙂 Idag gjorde hon sin första reklamutdelarrunda. För att peppa henne att fortsätta skulle en godisbox med biobesök vara en perfekt present!

 9. Ett härlig paket som skulle passa min bror och min svägerska så bra! De är riktiga gottegrisar och ställer upp för mig varje da’! De har alltid funnits där när jag mått kass och funnits där för min familj och hjälpt till! Nu vet jag att det är en film på bio som de gärna vill se och då vore ju detta verkligen perfekt att ge! 🙂
  Följer självklart och delar på fb!

 10. Jag skulle bjuda världens bästa pojkvän på bio för att han alltid lyssnar på mig kram

 11. Jag är ju ingen biotjej, men jag skulle överraska min son som numera är ”fattig student” som han säger. Det är enorm skillnad mellan att bo hemma och ha heltidslön samt att flytta till ny stad, ha studielån och eget boende.
  Kram från Rektorskan

 12. hej
  redan gillare på fb sedan länge
  jag hoppas vinna och ge denna gåva till min man som är en kämpe trots sin unga ålder har han haft stroke men som han har kämpat sig igenom med många sjukhus besök och rehab men är på bättringsväg,aldrig har han klagat så han är värd lite gottis hoppas på turen

 13. 🙂 <3 Ja tack säger jag till den tjocke rödklädde gubben med ett yvigt skägg klart jag vill gå på bio med min andra hälft 🙂 <3

 14. Jag vill ge den till Viggo så att han kan gå på filmen MONKY i jul !
  Det sista halvåret har vart allt annat än kul för honom.
  Vi har bott i ett hyrt hus på ”fel sida” stan – långt bort från sina kompisar. Alla hans leksaker och grejer har stått nedpackade i kartonger. Och jag vet att han inte alls känt sig varken bekväm eller hemma.
  På helgerna har det mesta kretsat kring ”måsten och beslut” kring husbygget, och trots att jag vet att han tyckte det var ”mindre kul” ( minst sagt ) så har han ändå fått hänga med.

  Därför förtjänar han en godisbox och ett biobesök.
  En mysig stund där han kan få bjuda med en vän på bio.
  Det vet jag att han skulle bli väldigt glad för.

  Gillar och delar på FB ( michaela ambjörnsson )
  Kram

 15. 1. Jag vill ge dessa biobiljetter till maken – MEN INTE för att gå med honom själv. Lite märkligt kanske. Men jag är så himla gravid just nu och skulle verkligen inte klara av att sitta i en biostol utan att få ont någonstans eller behöva springa och kissa under hela biofilmen.
  Däremot så får han gärna ta med barnen på bio! Det skulle ge mig lite egentid i soffan och barnen skulle få en upplevelse utöver det vanliga. Och eftersom biobiljetter är ganska dyra så blir besöket betydligt billigare med dessa uppskattade biobiljetter.

  Familjen kommer dock ”råka” glömma godiset från vinstboxen hemma så jag måste äta upp det. 😉

  2. Gillar sidan och delat tävlingen.

 16. Åh, perfekt till maken som aldrig önskar sig något.
  Vi har nu i 2 års tid pratat om att vi aldrig längre går på bio tillsammans bara vi två och ser nåt annat än barnfilmer 😉
  Nu är vi båda riktigt sugna på att se Solsidan, så det skulle ju bli en perfekt julklapp till maken som tror att han inte önskar sig nåt men verkligen skulle uppskatta ett biobesök på tu man hand. Kanske passa på att få in ett restaurangbesök när man ändå måste fixa barnvakt 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *