Tävling Vinn En Dermalogica Ansiktsbehandling Med Frans Och Brynfärgning

Julafton närmar sig med stormsteg och jag har ännu en finfin tävling till er….

Min hy kändes trist och glåmig så jag bokade in mig på en helrenovering hos Total Hälsa, bästa rehabstället om ni frågar mig.

Dagens behandling var en alldeles underbar Dermalogica ansiktsbehandling ,80min av lyx  :färgning av ögonfransar och ögonbryn. i ansiktsbehandlingen ingår rengöring, peeling, ånga, portömning, massage, plockning av bryn mask och fuktkräm.

Alldeles underbart och så välbehövligt, ett steg närmre redo och fräsch för jul.

Nu har ni chansen att vinna denna underbara behandling och bli ompysslad hos Maria och Felicia på Total Hälsa

Bildresultat för dermalogica ansiktsbehandling

För att ha chansen att vinna ska ni:

1, Gilla Total Hälsa på facebook och det gör ni här , och dianasdrömmar på facebook och det gör ni här, extra plus om ni delar tävlingsinlägget på facebook

2, Motivera varför ni behöver 80 min maximal avkoppling.

Tävlingen håller på tom söndag då det dyker upp en ny lyxig tävling.

Jag har även en vinnare av godisboxens härliga julbox, godis med bio för två och vinnaren är Vitaestilo, grattis maila dina uppgifter till mig

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

12 Comments

  1. Min torra vinterhud skriker efter professionell hjälp, mina ögonbryn och fransar har intagit samma färg som det grå vädret vi har. Jag behöver en verkligen en piff innan jul och nyår ! ⭐️

  2. Men åh, detta vill jag vinna! Jag behöver verkligen ompyssling och avstressning. Hösten har varit extra kämpig i år med en massa sjukdomar i familjen, stress och press på alla håll och kanter. Jag behöver en stund för mig själv där faktiskt jag ligger i centrum för en gång skull!

  3. Som ensamstående mamma är det sällan man lyxar till det lite extra, så att få tid för sig själv i 80 minuter och bara njuta hade varit fantastiskt. Vilken julklapp till mig själv, och vad otroligt mycket energi det skulle ge. Helt klart något jag aldrig skulle ha råd att unna mig själv annars!

    Gillar både din och deras sida på FB (Sanna Kaakinen), där jag förstås även har delat tävlingen offentligt.

    Kram Sanna

  4. Jag vill vinna behandlingen till min syster, som inte har förlorat ett uns av sin härliga humor eller smittande skratt, trots en ruff höst med tre cellgiftsbehandlingar och två operationer. Hon är värd lite lyx! Följer/delar på fb som Camilla Wiklund

  5. Hoppas jag vinner! Har börjat en resa med mig själv – har gått bra hittills MEN skulle vara SÅ trevligt att få detta som belöning till mig själv!💕👍❤️

  6. Önskar verkligen och detta skulle uppmuntara mig och se farmtiden lite ljusade ut och ge mig kraft och styrka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *