Nytt Badkar På Önskelistan

Så fort det nalkas ledighet börjar renoveringsplaner att röra sig i huvudet, näst på tur är stora badrummet i källaren..

Just nu är badrummet inte alls som vi vill ha det, men vi har prioriterat att resa istället för att renovera, men nu är det dags att påbörja processen.

Egentligen behöver hela badrummet rivas ut och vi skulle behöva börja från scratch men det finns det inte riktigt pengar till för tillfället så vi börjar med att måla alla väggar vita och byta ut alla skåp, bara det kommer att bli ett lyft.

Men högst på önskelistan står ett nytt badkar,hittade massa snygg på Buildor.se  bla det här galet snygga tassbadkaret från Gustavsberg, det svåra är att bestämma sig ,om man ska ha ett runt, rektangulärt, ovalt, inbyggt,  fristående eller ett hörnbadkar.

Jag tycker att det är snyggt att kakla in badkaret,  då underlättar man städningen och slipper smuts som samlas under badkaret, samtidigt som man skapar en mer exklusiv känsla.

Ett badrum ska vara lyxigt.

Helst skulle jag nog vilja ha ett bubbelbadkar som masserar hela kroppen med härliga bubblor.

De flesta anser att måtten på ett badkar ska vara  160 centimeter långt och 70 centimeter brett badkar det är det vanligaste måttet .. Men varför sluta där? Det finns badkar  i en mängd olika storlekar. Ett brett badkar gör att man får bättre plats med axlarna, ett långt att  knäna kommer under vattnet, tänk att ha ett jättebadkar där hela familjen får plats lite som en bubbelpool.

Vi har i och för sig en bubbelpool utomhus på altanen, men inne skulle inte vara dumt också.

Jag älskar att bada badkar och badar varje dag, finns inget mer avkopplande att tända ljus och krypa ner i ett varmt, härligt skumbad.

Jag startar varje morgon med tända ljus och ett bad och avslutar dagen på samma sätt, bästa avkopplingen om du frågar mig.

Gillar ni bäst att duscha eller bada?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

3 Comments

  1. Här blir det oftast en varm dusch efter jobbet,
    men när tiden finns kryper jag ner i spabadet på altanen.
    Det känns lyxigt tycker jag !
    ( nu behöver jag bara ett frostat glasräcke runt det så jag slipper bada mitt framför grannarnas köksfönster 😉 )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *