Brunch På Bockholmen Hav Och Restaurang

Vilken mysig lördag, jag och mannen begav oss till Bockholmen Hav Och Restaurang för en brunch.

Bockholmen ligger i Stockholms innerskärgård mellan Edsviken och Brunnsviken.

Restaurangen ligger i en vacker gammal gul villa, påminner lite om min gammelmormors hus i Böda.

Villan är från 1800 talet och är den enda byggnaden på ön.

Här hittar man   skandinavisk mat med inslag av mormors recept som anpassas efter årstid. I matsalen kan man både titta ut över vattnet och in i det öppna köket.

Det finns dessutom kakelugnar som värmer en kall vinterdag. Restaurangen har 60 sittplatser och jag rekommenderar att man bokar bord för det blir snabbt fullt.

Kan tänka mig att det är magiskt här en varm sommarkväll, så det blir definitivt ett besök här igen.

Vi började med ett glas bubbel för att sedan hugga in på brunchbuffen, här fanns alltifrån skagenröra, lax, sill, köttbullar, ribs till en ansjovis cheesecake som var magisk för att inte tala om dessert buffen.

Brunch ed havsutsikt och ett glas bubbel, sämre kan man ju ha det eller hur?

Ett tips är att lämna plats för dessert för dessertbuffen var amazing.

Hit vill jag igen både på middag ,( såg att dom hade ett erbjudande gå två betala för en) och för en sommarbrunch nere vid vattnet.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. Va kul, en av mina favoritrestauranger sommartid. Då måste ni gå tillbaks och testa Kärleksbaren. Där serveras grill-buffé under sommarens alla fina soliga dagar och det är så mysigt att sitta där nere vid vattnet. Och allt har lite utlandskänsla, med starka färger, hängmattor mm. 🙂

  2. Underbart! Bockholmengruppen verkar ju ha flera häftiga specialrestauranger. Vi kikade lite på det där då vi var uppe i Trettonhelgen, men flera höll stängt då. Vi lyckades få bord på Supper och var supernöjda , men tänker nog prova exempelvis Spanjorskan en annan gång.
    Kram Rektorskan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *