Semmelsäsong och jag har hunnit testa flera ställen och den absolut bästa semlan får man på Brioche.
Denna semla är ett riktigt hantverk alltifrån den goda bullen som smakar som om den är direkt tagen ur ugnen och bara smälter i munnen till äkta mandelmassa och perfekt vispad grädde, lägg därtill Stockholms bästa kaffe och njutningen är maximal, ska jag äta fler semlor lär det bli här,
Har ni ätit nån semla än?
Kram Diana
Härligt när man hittar et mästerverk! Själv väntar jag dog till dagen är inne 😀
Kram
Tack för tips får bli ett besök på brioche :)kram
Jag gillar inte semlor, så det blir inga semlor för mig.
Kram
Så gott inte hunnit prova nån än kram
Nej ingen semla bara en chiasemla faktiskt.
Kram Carin
Hej Diana,
Jag läser en blogg som heter semmelmamman.se och hon som skriver den bloggen är en riktig expert på alla semmelställen i Stockholm.
Jag gillar de där lite mindre semlorna som på din bild. Perfekta portioner!
Kram och ha det gott!
Anneli
jag har ätit en mastig, tung variant från mataffären.
Den var långt ifrån ett mästerverk, men nästa vecka när viggo vart hos ögondoktorn har jag lovat att vi ska gå på kondis och då hoppas jag på en ”riktig” fluffig semla 🙂
kram
ser gott ut! kramar jannice