Eataly Stockholm

Efter att ha varit på Eataly i Milano som jag för övrigt älskade, så var jag förstås nyfiken på om Eataly i Stockholm skulle vara lika bra.

I före detta biografen Röda Kvarns lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm hittar man Eatalys närmare 3000 kvadratmeter stora saluhall.

Lina och jag testade Caffe Vergano och blev mer än nöjda, försvinnande gott kaffe och lagom storlek på dom små bakverken.

Men det  är förstås mer än en saluhall: här finns också tre restauranger, barer, ett italienskt kafé och La Scuola – en matlagnings- skola inriktad på italiensk matkultur.

Här hittar du över tusen italienska produkter, från pasta och såser till olivoljor och bröd . Här finns ett stort urval italienska ostar och charkuteriprodukter, en kött- och fiskdisk, en fisk- och skaldjursbar, en mozzarellabar och frukt och grönsaker.

Restaurangerna serverar napolitansk pizza, handgjord pasta och en rad olika traditionella rätter lagade med de färskaste ingredienser. En italiensk kaffebar samt en choklad- och glassbar ingår också.

Paradiset helt enkelt för nån som älskar italienskt och ja jag kommer gärna tillbaks.

Gillar ni italiensk mat?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

5 Comments

  1. Det låter som ett ställe man skulle kunna ¨återvända till. Italiensk mat är en av mina favoriter och man blir sällan besviken.

    Kram

  2. Jag gillar pasta och pizza så jag gillar Italiensk mat. Verkligen ett fint ställe du varit på.
    Kram Carin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *