Att Ha Saker Att Se Fram Emot

Våren är på ingång, vilken härlig helg med trädgårdsarbete och korvgrillning utomhus så himla mysigt.

Som om inte det vore nog har jag massa roligt att se fram emot som att äntligen få besöka Steam Hotel tillsammans med mannen, fick ju det i födelsedagspresent, gissa om jag längtar.

Spa, god mat och lite bubbel.

som om inte det vore nog väntar en tjejweekend till Palma med Lina i början på maj.

Såhär såg det ut sist vi var där…Palma är en perfekt stad för en tjejweekend.

5 underbara dagar väntar med sol, bad, spa, sangria.

Sen har sommarens resor planerats och det ser ut som att det kanske blir 2 stycken…

Jag älskar att resa det är det bästa som finns.

Har ni några reseplaner?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

 1. Har typ 3 utlandsresor som ska planeras. Det var länge sedan jag var i Palma, så en resa dit borde nog planeras in.

 2. Oj så mysigt det ser ut på Steam hotel, dit vill jag åka! Hörde talas om det i helgen för första gången, då jag såg några på kompisar på facebook som var där, ser sagolikt ut!!!
  Å Palma, så härligt, det var länge sedan jag var på Mallorca nu, hm…låter superkul att åka dit med några kompisar och ha det mysigt!
  Ja, här planeras det för fullt! Jag och maken är långlediga tillsammans här snart i april, och nu har vi bestämt att vi åker till New York i en vecka! Ska bli sååå härligt, vi har varit där några gånger- bor ju gratis hos svägerskan. Men jag får aldrig nog av NYC!
  Redan i maj är det dags igen, då åker jag och min kompis på ESC i Lissabon, ska bli hur kul som helst! Det är 6:e gången vi åker på ESC.
  I juni är det dags för semester, och den planeras att tillbringas delar av i Grekland. Så ovanligt många resor är planerade, ska bli sååå kul!!!

 3. Hej! Ja, visst är det roligt med saker att se fram emot! Vi har ju lagt ner väldigt mycket tid på att vara så mycket som möjligt i vårt hus på Smögen, så det har inte blivit så många andra utflykter på sista tiden. Vi var till London i februari, och vi skulle gärna vilja hinna med en till weekend där innan hösten kommer… I höst blir det antagligen en resa till New York och ev. Boston.
  Steam var vi på i November, ett riktigt fint och stiligt hotell. Tyvärr var servicen dålig, vi fick inte ens äta upp efterrätten för att borden skulle dukas om till andra, och då var det de som var sena med vår mat… (Vi var ett gäng på drygt 20 st som var där på konferens m.m) i baren strulade det med kortbetalningen och de var inte flexibla att lösa saker och ting. Till lunchen så fick vi inte ens en varsin bit bröd serverat i korgen… Kändes som att det mest var yngre människor utan större erfarenhet av den branschen som jobbade där. Hoppas de har ”mognat på sig”, för jag kan absolut tänka mig att åka dit igen, för en andra chans. Vi hann ju inte med badet heller, eftersom vi inte fick bada på ankomstdagen, utan hänvisades till söndag förmiddag, vilket inte kändes så lockande efter att man checkat ut från sitt rum 😉
  Hoppas ni får bättre service! Men stället… ja, det är otroligt snyggt!!!
  Kram/Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *