Dags Att Börja Skydda Sig

Solen är betydligt starkare än vad man tror, det fick jag känna av i helgen när jag glömde smörja in mig….

Så nu har jag klickat hem mina must have inför sommaren från Kerstin Florian.

Jag använder  solskyddscremen med spf 30 som skyddar mot både UVA/UVB-strålar.Den innehåller naturliga antioxidanter i kombination med kamomill och gurkextrakt som lugnar och lindrar huden.

Den kladdar inte , går lätt in i huden och doftar magiskt .

Den går att använda både på kroppen och i ansiktet.

Till ansiktet använder jag Correcting Multi Vitamin Day Creme med spf 30 .

Ett komplett med multivitamincreme.. Den ger både näring och fukt samtidigt som den ger ett komplett skydd mot solens skadliga strålar, full med antioxidanter, vitaminer som förbättrar hudens struktur.

Nu är jag redo för sommar och för en tjej weekend på Mallis .

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

 1. Vårsolen är starkare än vad man kan tro.Mina vanliga ansiktsprodukter innehåller solskydd så något extra behövs inte riktigt än.

  Kram

 2. Hej,
  Jag har aldrig provat Kerstin Florians produkter. Var köper man dem och vet du om man kan få tag på prover innan man köper en tub för flera hundra?
  Ha det gott!
  Kram, Anneli

  • Du hittar dom bla i Kerstin Florians webshop, om du kikar efter en återförsäljare på deras hemsida kan du säkert få produktprover där kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *