Mr Cake

Gillar du fika och att gå på cafe men vill ha det där lilla extra, inga torra kanelbullar eller kaffe som har stått framme i flera timmar utan galet goda bakverk och en lyxig  caffe latte med perfekt skummad mjölk , ja då är Mr Cake stället för dig.

Amerikanska bakverk möter svensk fika helt enkelt.

Bakom konceptet står Roy Fares och Mattias Ljungberg, vilken perfekt kombo säger jag.

Igår hade jag en fika date där och jag kommer definitivt tillbaka, fanns en hel del bakverk jag vill sätta tänderna i…

Vad säger ni om salted caramel cake, hallon och vitchoklad cheesecake, till frukost avocado toast, våfflor och massa annat gott.

Jag valde en bulle med blåbärscrunch, säger bara OMG.

Funderar redan på när jag kan gå dit nästa gång…

Gillar ni fikabröd och vad är er favorit?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

6 Comments

  1. Just denna sorts fikabröd är min passion så något säger mig att jag bör hålla mig borta 😉 Själv väljer jag gärna något maffigt med choklad i. I grannhålan finns Gateau så där handlas det en del.

    Kram

  2. Nåt fel är det på mej, för i vår familj är det maken som är galen i sötsaker och efterrätter! Jag väljer hellre en förrätt istället för dessert om jag är ute på restaurang.
    Men visst kan jag bli sugen på något sött till kaffet ibland, då blir det inte kanelbullar,småkakor eller tårta, nej gärna en ”dammsugare”…så tråkig är jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *