Olivera Restaurang Castell Son Claret

När man bor på ett slott förväntar man sig ju förstås god mat och det har vi verkligen fått….

Vi har ätit både frukost, lunch och middag på Olivera.

Vi börjar med frukosten som har allt du någonsin kan tänka dig, amerikanska pannkakor, omelett efter eget tycke,

nybakat bröd som bakas med lokala råvaror på hotellet, färskpressad juice och cappucino.

Man kan sitta ute med utsikt över bergen och poolen eller inne.

Till lunch åt jag en caesarsallad med en perfekt grillad kyckling och en ceviche med spännande smaker.

Och till middag åt vi en 3 rätters meny med perfekt utvalda lokala viner till.

Till förrätt en hemlagad burrata cheese som personalen var väldigt stolta över och jag kan förstå varför, den var ljuvlig.

Det bästa var entrecote´n som  jag valde till varmrätt den hade en rökig grillsmak och bara smälte i munnen.

Lina valde fisk catch of the day.

Och till efterrätt Castells egna citrontårta med blåbär och choklad och valnöts brownie.

Om man inte bo över här rekommenderar jag verkligen ett besök här för att inta en måltid som passar en gourmand.

Ett extra plus för den fantastiska servicen.

Idag bär det av till Palma och lite mer liv och rörelse.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

5 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *