Hotel Portixol Mallorcas Bästa Hotell

Att bo på Portixol Hotel var det bästa vi gjorde på vår tjejweekend till Mallorca, jag bara älskar detta hotell, njöt varje sekund jag bodde där, hit vill jag igen!

 Ute på udden ligger svenskägda hotell Portixol med en vacker restaurang och poolområde på första parkett vid havet.

Rummen är mysigt  inredda och man känner att man aldrig vill åka därifrån.

Den före detta fiskebyn Portixol ligger längsmed strandpromenaden, cirka 15 minuters promenad från Palma de Mallorca city.

Tröttnar man på på den underbara poolen har du stranden 2 minuters promenad bort.

Frukosten här är något utöver det vanliga, cappucino, caffe cortade  eller vanligt kaffe bara att välja efter smak och tycke, omelett som du beställer vid bordet och en enorm frukostbuffe med fräscha råvaror, färskpressad juice och tål du inte gluten…inga problem det löser dom också.

Det finns en hel del mysiga restauranger längs strandpromenaden men bästa maten hittar du ändå på hotellet, jag åt en sushi som tom var godare än på vårt favorithak hemma.

Mätt och belåten är det underbart att krypa ner bland fluffiga täcken och en otroligt skön säng och njuta av den rogivande utsikten över havet.

Nya vattenflaskor och en gullig lapp med ett ordspråk och morgondagens väder väntar på rummet, här gör man den där lilla extra som betyder så mycket.

Det finns även ett litet spa som jag förstås provade, tog en alldeles underbar massage och var alldeles mjuk i kroppen när jag gick därifrån.

Det är inte billigt att bo här men en investering i dig själv för när du åker härifrån är du totalt avslappnad och utvilad Jag längtar redan tillbaka och funderar på när jag kan tillbaka…

 Johanna och Micke Landström  kan det här med hotell, missa inte deras hotell Esplendido i Puerto de Soller, dessa 2 hotell är de bästa jag hittills har bott på och då ska ni ju veta att jag har averkat ganska många….

Ska du tillbringa en weekend i Palma är det här du ska bo.

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

 1. Det är alltid trevligt när man hittar ett bra hotell som man är nöjd med. Många menar att ”man tillbringar bara natten på rummet” men det köper jag inte längre utan jag vill ha en viss kvalitet.

  Kram

 2. Hej,
  Jag har sagt det förut…men vilket trevligt liv du lever!
  Åh det där med hotell…När man var yngre villa man bara typ ha någonstans att ställa resväskan och duscha och sova men nu är jag så kräsen. Sängen skall vara skön och hotellet skall kännas trevligt. Att bo på hotell utomlands ägt av svenskar kan kännas lite som att komma hem och det är underbart! Lite som att komma till IKEA utomlands när jag bott i olika länder, som att komma hem.
  Ha en fin vecka!
  Kramen, Anneli

 3. Det ser ju verkligen fint ut. Ska lägga det hotellet på minnet tills jag förhoppningsvis kommer till Mallorca nån gång. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *