Utöya

Igår var jag och äldsta sonen på bio och såg filmen Utöya, en film om det hemska terrordådet som hände i Oslo den 22/7

Bildresultat för filmen utöya

Handling:

En film om skräcken och hopplösheten i att försöka gömma sig på en pytteliten ö där det inte finns några gömställen där en man med vapen skjuter på allt han ser. En film  om att hålla om en skottskadad fjortonåring som dör i ens armar medans mamman ringer på telefonen, jag hade ont i magen hela filmen och grät mig igenom filmen.

Lika urskiljningslöst som Breivik sköt ner barnen, lika brutal är filmen.

Hur kan något sånt här ens hända?

Se den, otroligt bra filmad.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

6 Comments

  1. Hej Diana,
    Utöya var en fruktansvärd hemsk och tragisk händelse. Tänk att någon kunde ge sig på helt oskyldiga ungdomar. Det känns extra också eftersom man har egna i den åldern. Ondskan själv slog till den dagen. Vilka mörka och sjuka själar det finns. Jag vet inte om jag skulle orka se filmen. Det var strongt gjort.
    Kramen och ha en fin kväll!
    Anneli

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *