Hotel Feliz Ett Av Palmas Mysigaste Hotell

Det finns hotell som fyller en funktion som  en säng att sova i men inte så mycket mer och så finns det hotell som man längtar tillbaka till för sin fantastiska service,  underbara utsikt, den sköna sängen och en personal utöver det vanliga som får en att känna sig som hemma….svenskägda Hotel Feliz i Palma är ett sånt hotel.

Mitt i Palmas ”Brooklyn” ligger detta hotel, den perfekta mixen mellan Mallorca och Skandinavien.

Snyggt inredda rum som både känns personliga och bekväma.

Lägg därtill priser som gör att du har pengar kvar att göra annat för, jag hittade vårt hotellrum/dubbelrum på booking.com för bara 885:-, då får du ett dubbelrum med frukost och havsutsikt.

Redan vid ankomst känner du dig extra välkommen, ett glas svalkande cava bjuds det på vid den mysiga poolen på markplan eller om man så vill uppe vid takpoolen med fantastisk utsikt över hamnen.

Frukosten har det mesta som man kan tänkas vilja ha och intas med fördelen ute vid poolen i dom härliga rotting sofforna.

Här kan jag absolut tänka mig att bo igen , det är ett riktigt prisvärt och hemtrevligt hotell med bra service.

Sommarens favorit tunika hittar du hos Panos.

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

 1. Prisvärt och bra hör inte till vanligheterna , måste jag kolla in kram

 2. Jag vill ha ditt liv!!!
  Vilka härliga resor och så kul att få uppleva så mycket trevligt.
  Jo, det där med att hotell är svenskägda gör ju faktiskt att det känns lite som att komma hem. Det känns extra tryggt och så tycker jag att svenskägda hotell utomlands faktiskt är mycket renare och fräschare ön många andra hotell. Svenska ägare har hög standard!
  Kram och ha det underbart och jag ser att du reser med en annan Dalkulla!
  Anneli

  • Att resa är min passion och gör det så ofta jag har råd och möjlighet 🙂 den där dalkullan är bästa resesällskapet och jag håller med svenskägda hotell utomlands håller verkligen hög standard kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *