Så Hittar Du Billiga Resor Flyg

Att hitta billiga resor har blivit en sport för mig,jag älskar den där känslan när man har hittat resan man vill göra till ett riktigt bra pris.

Som tex när svärmor fyllde 70 så hade hon 25 000 sek som hon ville göra nåt kul för, hon ville bjuda barn och barnbarn på en mysig helg , kanske på spa eller liknande och jag började leta runt och det slutade med en 4 dagars resa till Kroatien på 4 stjärnigt spa hotell för 11 personer med halvpension.

Hur hittade jag då denna billiga resa?

Jo, jag letade runt bland alla flygbolag och hittade superbilliga flygbiljetter med Ryanair, vi åkte tidigt lördag morgon och hem tisdag natt.

Åker du på obekväma tider är flygbiljetterna mycket billigare.

Hotellet hittade jag på booking.com.

Nu när mannen och jag åker på en weekend till Malta har jag också suttit och letat runt, jag hade en budget på 7000:-, helst ville jag bo på ett 4 eller 5 stjärnigt spahotell, ville ha sol och bad och en flygtid på max 4 timmar.

Jag hittade resan hos Airtours.

Tips så bokar du billigt flyg:

 • Res inte när alla andra reser. Priset blir högre de dagar många vill flyga på, exempelvis lov och helgdagar
 • Prova hit och dit. Nöj dig inte med att göra en prissökning. …utan leta runt på olika sajter och hos alla flygbolag, kan skilja jättemycket i pris
 • Välj enkelresor blir billigare än tur och retur
 • Mellanlanda och ta en omväg då kan du spara hur mycket pengar som helst
 • Sista minuten-resa då kan du få en riktigt lyxig resa om du har möjlighet att vara spontan
 • Boka tidigt,bokar du ca 60 dagar innan avresa kan du spara upptill 30% eller ca 3 veckor innan avresa
 • Håll utkik efter erbjudanden & rabatter, anmäl dig till nyhetsbrev hos flygbolagen
 • Boka hotell hos Booking.com eller spana in Secret Escapes som har lyxiga hotell till rena fyndpriserna

Är ni duktiga på att hitta billiga resor?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

6 Comments

 1. Booking.com använder jag mej av också, alla resor till sonen på Malta så bokade jag hotell via booking ( förutom en gång när jag flög själv dit och kunde bo hemma hos sonen med dåvarande flickvän). Maken jobbar ju på SAS, så många gånger åker vi med hans personalbiljetter, som tyvärr inte är så mycket billigare. Visst kan man flyga billigt på obekväma tider, men med åldern (!) så har jag blivit mer och mer bekväm…suck, och skippar gärna att åka med Ryanair då jag tycker det tar lite tid att åka till Skavsta…men åkte just den vägen till Malta sist i alla fall!
  Bra är ju att vara ute i god tid och beställa, men tyvärr så är det svårt att veta om man får ledigt på jobbet, så kan inte utnyttja det så mycket som man vill!
  Faktiskt åker vi ofta med charter…inte alls billigt, men njuter av lite lyxigare barnfria hotell och att få åka direkt till resmålet.
  Airtours tycker jag har billiga och bra resor, till Zakynthos har vi alla tre gånger åkt med Airtours!
  I sommar blir det Rhodos med Ving, inte alls billigt, men hoppas på toppenhotell och träningsmöjligheter!
  Kram!

 2. Hyfsat bra faktiskt men det gäller att man jämför priserna korrekt. Många lågprisbolag har tillägg på tillägg så det kan bli dyrare än vad man tror. Ryanair åker jag inte med.

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *