Malta Nästa

Lite dålig närvaro här inne…men det är verkligen fullt upp…

Men nu väntar lite ledighet och massor av sol och bad, Malta nästa helt enkelt.

29 c och sol ser lovande ut och jag ser mest fram emot att bada.

Vi åker med fakirflyget 06:00 och framme på Malta redan 10:00.

Ses på Malta.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

 1. Gud va härligt !
  Vi har visserligen turkiet inbokat i september, men jag är sjukt sugen på att sticka iväg någonstans även på vår semester i juli.
  Jag får nog kolla utbudet av resor och se om jag kan hitta något 🙂
  Kram

 2. Härligt! Hoppas ni kommer att trivas på Malta! Känner igen kyrkan på fotot, vi bodde på ett hotell med utsikt över just denna bukt, och såg ett bröllopspar komma ut från just den kyrkan en gång, som en saga, en tjusig bil stod och väntade på dem 🙂
  Ha nu en toppenhärlig resa med massor av bad och god mat!

 3. Hej Diana,
  Vilket underbart liv du lever med så många resor. Och vad toppen timing att åka nu när det blivit lite kallare här i Sverige. Svenska sommaren har anlänt här i Dalarna med regn, blåst och 15 grader. Brrr.
  Hoppas det är OK om jag frågar vad du jobbar med för det har jag aldrig riktigt förstått. Har du något slags on-line företag eller är du så lyckligt lottad att du kan leva på din fina blogg? Hoppas det var OK att jag frågade.
  Kramen och ha det så gott!
  Anneli

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *