Sommarens Bästa Måltid På Fjäderholmarnas Krog

Denna sommar har jag haft tre riktiga halleluja moments när det kommer till smakupplevelser, ett på Malta, ett på Mallorca och häromdagen på Fjäderholmarnas Krog.

25 minuter från Stockholm city hittar du denna lyxiga,lilla pärla.

Lättast tar du dig hit med Strömmas båtar som går från Strandvägen.

På Fjäderholmarnas krog serveras omsorgsfullt lagad mat , fantastisk service och bästa utsikten, vad mer kan man begära?

Här hittar du rätter som strömming, toast skagen,klassiska köttbullar och förstås skaldjur.

Denna restaurang finns även med i White Guide och jag kan förstå varför, för bättre än såhär kan det inte smaka.

Killarna valde fisk, lilla O strömming och mandelpotatispure, E Rödtunga som bara smälte i munnen, mannen en ljuvlig skaldjursgryta och mitt val föll på skaldjursmix och champagne till förstås.

Såklart fanns det plats för dessert…det gör det alltid och vad passar väl bättre en härlig sommardag som denna med jordgubbar, vaniljglass,  maräng, champagnesabayonne & vispad grädde .

God mat , bra service, behövde inte vänta länge på varken mat eller dryck, magisk utsikt, en mer rogivande restaurang får man leta efter att inta en underbar måltid, ett glas champagne till ljudet av vågornas skvalpande..jag kan inte tänka mig något bättre.

Har ni inte varit här så rekommenderar jag absolut ett besök, på min bucketlist står att prova deras julbord, kan tänka mig att det är lika magiskt här i december och sitta inne och dricka glögg framför brasan.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

  1. Så gott och tilltalande allting lät och såg ut. Alltid lika roligt när man hittar restauranger som verkligen kan det här med mat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *