Torekov

Nästa destination på semestern blev Torekov och jag säger bara wow, vilken liten pärla.

Natur och hav så himla avslappnande, här finner man lugnet.

Man kan åka på sälsafari, bada, äta färsk fisk eller bara njuta av den vackra naturen.

Jag tog med mig lillebror hit och vi checkade in på ett alldeles magiskt ställe – Torekov Hotell precis vid havet.

Här finns gott om badplatser så bara att välja och vraka, vi badade precis nedanför hotellet,gick genom ett natur reservat med massa gulliga killingar innan vi kastade oss i det härliga vattnet.

Restauranger finns det gott om, vi testade både att äta fisk i hamnen men bästa maten hittar du definitivt på Torekov Hotel i Bistron, närodlad mat kryddad med kärlek, ekologiska råvaror, Bjärekyckling , Torekov sparris och massa annat gott.

Supermysigt att promenera i hamnen och ta något uppfriskande att dricka och kika på alla båtar och är man shoppingsugen får man inte missa Cheeky Monkey ch Toras Gardderob.

Har ni varit i Torekov?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

  1. Är lite osäker om jag varit i Torekov..min svåger bor i Viken, dit har jag varit flera gånger, hans son gifte sig för flera år sedan, i närheten av Torekov i alla fall, det var helt magiskt vackert med gamla hus och en hamn. Vi bodde på hotell över natten och hade en fantastisk kväll!
    Ha det fortsatt gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *