Med Strömma Till Sandhamn Och God Mat På Ankaret

Jag älskar Sandhamn, minst ett besök dit varje sommar och jag åker helst från Strandvägen med Strömma då det är otroligt smidigt att hoppa på deras båt Cinderella som går direkt till Sandhamn med några få stopp på lite mer än 2 timmar och mysigt att sitta ute och njuta av solen och havet.

Ett hett tips är att vara ute i god tid, för båten blir snabbt full då det är en otroligt populär båtutflykt, jag brukar alltid förboka online då går man före i kön på dit resan och kan ta bästa plats utomhus.

Sandhamn är båtfolkets paradis , här kan du välja att sola och bada från klippor eller ta den mysiga skogsvägen till Trouville som är en underbar sandstrand och klart turkost vatten eller Fläskberget som har en liten sandstrand och klippor, vill man inte bada i havet så finns det även en utomhuspool.

Mysig hamn att strosa i med butiker och restauranger och mina absoluta favoriter är   Ankaret där  man kan äta fisk alltifrån makrill till rökt lax.

Färsk fisk,sol, hav och trevligt sällskap, vad mer kan man begära?

Har ni varit på Sandhamn?

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

9 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *