Saga Lundin

Natten till måndagen somnade 17 åriga Saga Lundin in, cancern hade tillslut besegrat henne, så orättvist, tårarna rinner när jag läser hennes mammas inlägg. Slutet.

En 17 årig flicka ska inte sluta sitt liv en av sommarens vackraste dagar,hon ska sitta på sin cykel med vinden i håret för att möta sina kompisar med sol, bad på klipporna och spana på snygga killar, ja allt det där som 17 åringar gör.

Hon var mest ledsen över att inte få se sin 11 åriga lillebror växa upp, jag själv som har en 17 åring och en 11 åring får ont imagen av att bara läsa detta.

Saga var en otroligt klok och fin tjej, klokare än dom flesta av oss…

Som hon skriver på sin instagram: Trots att detta har varit dom 2 värsta åren i mitt liv har det också varit dom bästa.

Hon skriver att det var först då som hon började leva sitt liv, ta vara på varje dag , varje sekund, att vara tacksam för det man har.

Saga älskade solrosor .

Vila i Frid finaste Saga <3

Skänk gärna en slant till barncancerfonden och Sagas egna fond: Kiwis Fight så att vi tillsammans kan utrota cancern.

Njut av livet och var lite extra rädda om varandra.

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

6 Comments

  1. Så sorgligt , fint skrivet och så sant, såklart skänker jag en slant kram

  2. Hej Diana,
    Tack för din fina kommentar hos mig. Jag tror att Saga har berört många på djupet och jag hoppas att vi alla kan lära oss massor av henne gällande vad som egentligen är viktigast av allt i livet. Ja, och precis som du så är jag mamma till en 17-åring och man känner enormt med Sagas mamma samt känner att livet är så orättvist att Saga inte skall få uppleva livet. Kramen och ha det gott! Anneli

  3. Jag har följt Sagas blogg en tid men inte kommenterat. Vilken fantastisk tjej på alla vis men som sjuttonåring borde man ha livet framför sig och inte tvärtom. Hennes egna ord har berört mig mycket på olika plan men även hennes mammas inlägg är så starkt mitt i den stora sorgen.

    Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *