The Steam Hotel

Steam Hotel har jag länge haft på min bucketlist och i somras var det äntligen dags att åka dit.

Förväntningarna var höga eftersom skaparna av Falkenberg Strandbad (som ju är ett av mina favorithotell i Sverige), Ystad Saltsjöbad och hotell Pigalle har skapat även  detta hotel.

227 um med utsikt mot Mälaren, hela 800 kvm spa,bar, utomhusterass och pool med utsikt.

Steam Hotel är ett gammalt ångkraftverk som har byggts om till hotel, man har behållt den industriella känslan och inrett med  bjälkar och spakar, plåt och naket tegel.

Hotellet är fräscht och modernt men saknar hjärta som tex Falkenberg Strandbad har ,där servicen och personalen är helt fantastisk, här är det lite nonchalant eller okunskap vad vet jag, men jag får inte alls samma känsla här och inte samma längtan efter att aldrig få nog och av att längta tillbaks, synd då Västerås är så pass nära.

En besvikelse var också att restaurangen var fullbokad sen långt tillbaka så vi fick äta högst upp där det var smårätter till skyhöga priser.

På sjunde våningen finns spa-avdelningen ”The Voltage lounge”. Här kan man ligga i den varma utomhuspoolen och se ut över sjön. Här finns också en underbar inomhuspool med dämpad belysning. I relaxrummet kan man slumra till sprakandet från den öppna brasan i mitten av rummet.

Det är väldigt trångt på spaavdelningen och man har släppt in alldeles för mycket folk, man får köa för att få en plats i poolen eller i vilosängarna och det är stundtals väldigt högljutt, känns mera som att vara på en after beach, jag vill ha lugn och ro när jag går på spa.

Men spa avdelningen var fräsch med många val möjligheter, sköna sängar och mysiga rum med magisk utsikt, enda nackdelen var att man inte kunde öppna fönstren, jag vill ju ha frisk havsluft.

Frukosten var toppen med många val möjligheter och riktigt god.

Kanske får jag ge steam Hotel en andra chans , men det är inte ett av mina favoriter.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. Det är detaljerna som gör det och jag förstår att de inte levererar på alla punkter. Då hade jag hellre valt ett annat alternativ.

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *