Skånes Skönaste Spahotell Hotell Skansen

Vilken helg, helt underbar.Jag har checkat in på Skånes charmigaste hotell -Hotell Skansen tillsammans med en väninna.

Mitt på stranden i Båstad ligger detta underbara spahotell .

Hit åker man för härliga spa stunder antingen i kallbadhuset där man  kan kasta sig böljan den blå och avsluta med att hoppa in i bastun och njuta av den magiska utsikten.

Hotellet var en gång i tiden ett sädesmagasin 1877  och andas historia och byggdes på 1920 talet om till hotell.

Gustav V är bara en av många  gäster som gärna besökte denna klassiska badort och jag kan förstå varför, vilket ställe ,så avkopplande att komma hit.

Här kan man njuta av frukost, brunch eller middag med havsutsikt på Restaurang Sand eller afternoon tea i vinterträdgården vid spaet.

Köket lagar  mat efter säsong och samarbetar med flera lokala producenter och smakar fantastiskt.

Sköna sängar med utsikt över havet, badrock och badtofflor ligger färdigt på rummet, bara att hoppa i och bege sig till spaavdelningen .

Här finns inomhuspool, japansk källa, bastu, varm utomhuskälla och behandlingar utöver det vanliga, för första gången somnade jag under en behandling, maximal avkoppling.

Hit vill jag igen, gärna sommartid, kan tänka mig att det är fantastiskt här på sommaren men en höst weekend är inte fy skam heller.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. Hej Diana, Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Vilket charmerande liv du lever som får besöka så många fina spa-hotell. Du lever drömmen! Vad underbart Tusen tack för dina fina ord om mitt inlägg! Ja tidig pension, det är lite av ett favoritämne just nu då jag snart skall fylla 50 och känner att jag faktiskt inte vill sitta fast i ekorrhjulet tills jag blir gammal och trött utan vill ha friheten att resa iväg och göra vad jag vill varje dag. Åh, vilken bra plan att ni har huset som kapital. Du vet väl att om du investerar 6 miljoner kan du ta ut en avkastning på 240 000 kronor om året (motsvarar 20 000 kr i månaden) utan att behöva röra kapitalet. Ja, och då har du en fin passiv inkomst. Toppen plan med hyresrätt i Stockholm och boende på Mallis! Precis i min smak! Satsa på det! Ja, hoppas att vi springer på varandra i verkliga livet någon gång. Tänk hur det är med blogg-kompisar, man läser om varandras liv dagligen och det känns som om man känner varandra men har aldrig träffats i verkligheten. Lite som förr i tidens brevvännner! Kramen och ha det gott! Anneli

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *