Bröllopsdag

För 16 år sedan var en mycket speciell höstdag, det var dagen D då vi äntligen efter 10år tillsammans skulle slå slag i saken och gifta oss, jag och mannen.

En solig vacker höstdag precis som idag och i magen låg bebis nr 2, lilla E.

Det var en alldeles perfekt dag, med finaste vännerna som hade den ena överaskningen efter den andra, god mat och en riktigt rolig fest.

Idag firar vi med en god middag och bubbel på favoritstället – Astrids.

Det var 26 år sedan vi träffades, även då en solig oktober dag på Cypern då båda skulle bli reseledare och gick Vings reseledare utbildning , men det slutade med att jag flyttade in hos M i hans lilla lägenhet i Bromma och på den vägen är det….

 På Cypern var det 2 härliga månader med många skratt, galna utflykter där vi mer eller mindre körde vilse varje gång, kanske var det med flit för att få hänga lite extra med varandra….

3 barn senare, det har inte alltid varit en dans på rosor, but still going strong <3.

Ha en riktigt härlig fredag.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

  1. Stort grattis till er! Så härligt! Vet ju hur det känns när man varit tillsammans länge och ändå är kära i varandra fortfarande! Vi flyttade ju också ihop, typ direkt. P flyttade in i min tvåa 🙂 Vi firar 28 år som par just idag, och jag minns sedan tidigare år att ni har er bröllopsdag på ”vår dag” : ) Kul!
    Kram och grattis än en gång! Leve kärleken!
    /Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *