Stockholms Bästa Spa

Förra veckan var det någon här hemma som behövde bli lite extra ompysslad efter en jobbig vecka i skolan så jag överaskade honom med en helkväll på Sparadiset.

För er som inte vet vad Sparadiset är så är det Stockholms (och även Malmös) bästa dagspa.

Vi var på Kungsholmen som är min favorit, litet och personligt och här känner du dig extra bortskämd.

Här kan du boka din egen spaavdelning och ta en underbar behandling efter och det var precis vad vi gjorde när jag såg att Sparadiset hade ett erbjudande gå 2 betala för 1 på deras lyxiga behandling – Luxury Treat.

(gäller tom 30/11 så passa på)

En lyxig upplevelse som börjar med ett skönt bad i bubbelpoolen samtidigt som man njuter av  färska frukter. Därefter väntar en dusch med Sparadisets ekologiska body scrub; Coconuts in Love som gjorde kroppen mjukare än mjukast.

Ren och mjuk i  både kropp och själ var det dags för ryggmassage och hela kroppen får underbar lyster av Sparadisets egna  lotoil.

Vi valde summerberries som spred en doft av sommar i hela rummet.

Är det något dom kan på Sparadiset så är det massage, alla som jobbar här går en special utbildning och här blir jag aldrig besviken.

Extra plus för att man är inpackad i mjuka täcken och värmedyna , därefter fick vi en ansiktsrengöring och exfoliering och ljuvlig ansiktsmassage med fuktgivande ekologiska oljor.

Gissa om vi svävade på moln därifrån, maximalt avslappnade och redo att avsluta kvällen med en god middag på Pinchos.

Har ni varit på Sparadiset?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *