Höstens Make Up Från Isadora

Häromveckan var jag på en trevlig afternoon tea för att kika på Isadoras höstnyheter.

Isadora är en favorit i min sminkväska både min kajalpenna i dark brown , och nagellacket milkshake har hängt med i många år och byts aldrig ut.

Några nyheter som jag blev extra nyfiken på är:

Sweat proof foundation(jag letar fortfarande efter den perfekta foundationen)

Denna foundation ska sitta hela dagen är vattenfast och  kladdar inte  av  sig på kläderna. Den är heller inte heltäckande vilket jag gillar.

Deras största nyhet för hösten är en ny läppstiftsformula.

Extra återfuktande, cremig och lätt formula, lystergivande, volymeffekt och extra plus för magnetisk stängning , jag tokgillar konsistensen på läppstiften.

Sen finns även ett perfect matt lipstick där jag vill prova nude färgen som ser ut att vara precis vad jag är ute efter.

Jag älskar creme rouge så en annan nyhet jag är sugen på är deras Blush stick`n brush som inkluderar en borste vilket jag gillar.

En annan kommande nyhet för huden är Light Up Brightening Cushion Concealer, en flytande concealer med svampapplikator. Den är perfekt för den som vill sudda ut fina linjer och ojämnheter och samtidigt ljusa upp mörka ringar under ögonen, känns som ett måste i höst!

Fina Amanda från Isadora.

Glittriga nagellack till jul och nyår perfekt inför alla fester.

Älskar även ögonskuggspaletten som har alla färger du behöver och är lagom glittriga.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

6 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *