Fredagskväll På Akuten

I vår familj är det alltid kring mig och lilla O det händer saker som ambulansfärder, akutenbesök, sjukhusvistelser ja listan kan göras lång…

Förra fredagen min nära döden upplevelse med bromsarna som slutade fungera på bilen ,så denna fredagen såg jag fram emot en lugn kväll i soffan framför tv:n men så blev det inte.

Lilla O som också hade sett fram emot fredagen hela veckan då han skulle ha myskväll med några tjejkompisar hade lite för bråttom hem och halkade i gruset och lyckades landa precis på en stenplatta som stack upp.

Han sa inte ett pip men det gjorde jag när jag fick se såret, ett långt, djupt ärr så man såg intill benet , jag insåg att ett besök på akuten var nog nödvändigt.

Wow, vilken fantastisk personal vi fick träffa, lilla O och hans kompis som var snäll och följde med( istället för en kväll med tjejerna, det kallar jag en riktig vän) frågade doktorn om man var tvungen att vara bra på syslöjd för att sy ihop folk, men nej det var man inte…

En fredagkväll på akuten  betyder lång väntan, men tre timmar senare var knät ihopsytt och lilla O linkade därifrån.

Han var så modig, det enda som gorde ont var den långa bedövningssprutan rätt in i såret, kan säga att jag nog inte hade varit lika modig.

Han var mest besviken på att han missade kvällen med kompisarna så det ska tas igen idag, dom får komma hit och jag ska grädda våfflor till 10 kids så bara att kavla upp ärmarna!

Ha en härlig lördag.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. Skönt att det gick så bra trots några timmar på akuten.
    Va gulligt av dig att fixa en lördagsträff istället.
    Ha en bra lördag

  2. Men va trist för honom, men skönt att dte inte blev mer än så ja barn kan man aldrig vara säker på en lugn hemma kväll , här blir det så barnbarnen där vi oxå åkt in o ut på sjukan …kram till lilla O ha en fin lördag kram

  3. Olyckan är snabbt framme men skönt att det gick så bra! Vår yngsta dotter är sydd på ett antal ställen och var som liten så livlig 😀

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *