Genvägar På Julbordet Och Underlätta Julstressen

Många har det stressigt nu, saker som ska avslutas på jobbet innan ledighet, julklappar som ska inhandlas och all julmat som ska förberedas.

Men jag har lite tips som underlättar julstressen.

-Julklappar, ja har du inte börjat än, då blir det stressigt, men se ivarje fall till att vara väl förberedd när du ska ut och trängas, skriv ner på en lista, kika på nätet innan var det finns så går det snabbare. Åk till ett stort köpcentrum som har allt tex Mall of Scandinavia.

Presentkort är alltid ett bra alternativ på tex upplevelser, bio, på restaurang mm kan inte bli fel utan är väldigt uppskattat.

  • -Julmaten då, ja allt måste inte vara hemlagat, Dafgårds tex har världens godaste delikatessköttbullar på recept av självaste Leif Mannerström kan dom inte bli fel, köp färdig julskinka och gör griljeringen själv så känns den ändå hemlagad, vill du göra egen sill då har jag ett recept på snabb wasabisill här. Julgodis finns att köpa färdig men vill du göra nåt själv då har jag ett recept som går snabbt här.
  • Snabb ris a la malta, köp färdig risgrynsgröt, vispa grädde och släng i clementinklyftor så är det klart.

Har ni några bra tips för att undvika julstress?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

5 Comments

  1. Perfekta tips, och ja..min julstress är mindre i år! Ingen skinka blir det här…vi är ju bara två stycken i hushållet nu, så jag har köpt ett par skivor skinka bara.
    Julklapparna köpte vi idag tillsammans med kompisar på stan, och en hel del pitstops, blir så mycket roligare att köpa julklappar då, och vi fick en hel del gjort!
    I morgon har jag en massa tid till att lägga in sill, och kanske hinner jag göra en Jansson också, det blir nämligen knytis hos svägerskan på julafton!
    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *